Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveyden edistäminen | Sosiaali- ja terveysala | YAMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2–3 vuotta
Syksyllä
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Jyväskylä
Ylemmät AMK-tutkinnot

Terveyden edistäminen | Sosiaali- ja terveysala | YAMK

Syvennä asiantuntijuuttasi ja hanki valmiuksia toimia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen asiantuntijana. Verkostoidu muiden opiskelijoiden kanssa ja etsi uutta näkökulmaa työhösi.

Opinnoissa hankit valmiuksia toimia monialaisissa terveyden edistämisen asiantuntija- ja kehittämistehtävissä sosiaali- ja terveysalalla, järjestöissä, yrityksissä tai yrittäjänä.  Opit ennakoimaan alan kansallista ja kansainvälistä kehitystä sekä kehittämään hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimintaa ja toimintamalleja omassa organisaatiossasi näyttöön perustuen.

Terveyden edistämisen suuntautumisvaihtoehto täyttää kansainväliset terveyden edistämisen koulutuksen laatuvaatimukset ja on saanut akkreditointitunnustuksen 2015-2019 International Union for Health Promotion and Education (IUHPE) organisaatiolta. Suuntautumisvaihtoehdosta valmistuneilla on oikeus hakea IUHPE:lta henkilökohtaista tunnustusta (akkreditointia) "Health Promotion Practitioner registered by IUHPE".

Ydinosaamiset

  • terveyden edistämisen suunnittelu- ja arviointimallit
  • terveyden edistämisen menetelmät
  • terveyden edistämisen asiantuntijuus ja johtaminen
  • näyttöön perustuva toiminta

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (ylempi AMK), Kuntoutuksen ohjaaja (ylempi AMK), Kätilö (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Toimintaterapeutti (ylempi AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Yksiköitä ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö sekä teknologiayksikkö. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMK tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. JAMKilla on kiinteät suhteet alueen yrityksiin...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: