Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Energia- ja ympäristötekniikka | päivätoteutus

Tavoite

Miten energiaa tuotetaan ympäristöystävällisesti? Energia- ja ympäristötekniikan tutkinto-ohjelmassa opit, miten energiaa tuotetaan, jaetaan ja käytetään erilaisissa rakennuksissa ja teollisuudessa. Jyväskylän ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan ammattilaisia, jotka osaavat varmistaa energiatehokkuuden energiantuotannosta aina käyttöön asti.

Koulutuksen sisältö

Opintojen alkupuolella opiskelet luonnontieteiden perusteita, kuten fysiikkaa, kemiaa, matematiikkaa ja termodynamiikkaa, sekä energia- ja konetekniikan perusteita. Loppuvaiheen syventävissä ja suurelta osin vaihtoehtoisissa opintokokonaisuuksissa suuntaudut energiatekniikkaan painottuviin opintokokonaisuuksiin sekä hankit esimies- sekä asiantuntijatehtävissä tarvittavia erityistaitoja.

Painota opintojasi energiantuotantoon, kiinteistöjen energiantehokkuuteen, ympäristöjohtamiseen, kunnossapitoon tai metsäbioteollisuuteen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on vetovoimainen ja kansainvälinen korkeakoulu. Yksiköitä ovat ammatillinen opettajakorkeakoulu, hyvinvointiyksikkö, liiketoimintayksikkö sekä teknologiayksikkö. Toimipisteet sijaitsevat eri puolilla Jyväskylää ja Saarijärven Tarvaalassa. JAMK tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta, ammatillista opettajakoulutusta, avoimia ammattikorkeakouluopintoja ja täydennyskoulutusta. JAMKilla on kiinteät suhteet alueen yrityksiin...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: