Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor of Engineering | Purchasing and Logistics | full-time studies

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
englanti
Autumn
Viimeinen hakuaika: Joint application
   
Lähiopetus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Engineering | Purchasing and Logistics | full-time studies

Tavoite

Tutkinto-ohjelma antaa sinulle valmiudet työskennellä asiantuntija- ja johtotehtävissä logistiikan alalla. Valmistuttuasi sinulla on tiedot ja taidot hoitaa alaasi liittyviä tehtäviä menestyksekkäästi; osaat suunnitella, kehittää, toteuttaa ja hallita logistiikan toimintaa.

Logististen järjestelmien avulla tavara ja tieto saadaan liikuteltua tehokkaasti ja taloudellisesti asianmukaisessa kunnossa oikea-aikaisesti ja oikeaan paikkaan. Logistiikalla on merkittävä rooli kansainvälisten ja kotimaisten yritysten kilpailukyvyn ja menestyksen varmistamisessa.

Opiskelet ja työskentelet eri kulttuureista ja taustoista tulevien ihmisten kanssa aidosti kansainvälisessä ympäristössä. Tutkinto-ohjelman toteutuskieli on Englanti. Koulutus on laatu akkreditoitu ja sillä on kansainvälinen EUR-ACE laatuleima.

Koulutuksen sisältö

Hankinnan ja logistiikan tutkinto-ohjelmassa perehdyt sekä talouteen että tekniikkaan. Opit kansainvälisten hankintojen ja logistiikan operaatioiden johtamista. Voit erikoistua valitsemalla opinnoista esimerkiksi sisälogistiikan tai kuljetusten johtamista, yrittäjyyttä tai liiketaloutta. 

Koulutus koostuu moduuleista ja moduulit taas koostuvat kursseista. Kuhunkin kurssiin voi kuulua lähiopetusta, yksilö- ja ryhmätöitä, opintomatkoja, vierailija luentoja, projekti- ja harjoitustöitä sekä muita pedagogisia menetelmiä. Oppimista mitataan erilaisten tenttien ja harjoitustöiden avulla. Käytännön harjoittelu yrityksissä on myös osa opintojasi. Harjoittelu tapahtuu yleensä kesäisin koulujen loma-aikoina.

Kaikille opiskelijoille yhteiset opinnot sisältävät yritystaloutta ja hallinnointia, luonnontieteitä, tekniikkaa, kieliä ja viestintää.

Yleiset ammattiopinnot muodostuvat tekniikan perusteista, taloushallinnasta ja johtamisesta.

Pääaineiden ammattiopinnot koostuvat hankinnan ja logistiikan operaatioiden johtamisen opinnoista, materiaalinhallinnasta sekä data-analytiikan ja robotiikan hyödyntämisestä alalla. 

Sivuaineissa voit erikoistua sisälogistiikkaan, liiketalouteen, yrittäjyyteen tai vaikka kuljetuksiin.Voit halutessasi opiskella myös 1-2 lukukautta ulkomailla yhdessä lukuisista kansainvälisissä yhteistyökorkeakouluissamme ympäri maailman.

Opinnäytetyö on laaja tutkimustyö, joka tehdään tavallisesti suoraan yritykselle opintojen loppuvaiheessa.

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Engineering, Insinööri (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jyväskylän ammattikorkeakoulu tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita heillä on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Haluatko...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: