AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Musiikkipedagogi (AMK | varhaisiän musiikkikasvatus ja kulttuurihyvinvointi | päivä- ja monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus, Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus, Monimuotototeutus

Musiikkipedagogi (AMK | varhaisiän musiikkikasvatus ja kulttuurihyvinvointi | päivä- ja monimuotototeutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikkipedagogi (AMK) -koulutus pitää sisällään instrumenttiopetuksen ja ryhmänohjauksen sekä varhaisiän musiikkikasvatuksen ja kulttuurihyvinvoinnin tutkinto-ohjelmat, joihin haetaan erikseen. Voit halutessasi hakea myös molempiin hakukohteisiin. Hakeminen on joustavaa: koulutamme sekä klassisen että pop/jazz-musiikin osaajia, ja koska meillä ei ole instrumenttikohtaisia kiintiöitä, voit aina hakea meille omalla instrumentillasi.

Varhaisiän musiikkikasvatuksen ja kulttuurihyvinvoinnin tutkinto-ohjelmanopinnot suuntaavat vahvaan pedagogiseen ja luovaan musiikilliseen osaamiseen – monipuolisia työelämävalmiuksia unohtamatta. Opinnot keskittyvät eri ikäisten ja erilaisten ryhmien musiikkipedagogiikkaan sekä kulttuurin hyvinvointivaikutuksiin. Tutkinto-ohjelman instrumenttiopintojen lisäksi syvennyt säestyssoittimien, bändisoiton perusteiden, musiikin hahmottamisen ja luovan tuottamisen sekä kulttuurihyvinvoinnin opintoihin. Alan osaajana voit työskennellä esimerkiksi musiikkioppilaitoksissa, musiikkileikkikouluissa, kansalais- ja työväenopistoissa, vanhainkodeissa, sairaaloissa, päiväkodeissa, kerhojen sekä erilaisten ryhmien ohjaajana tai vaikkapa omassa musiikkialan yrityksessä.

Pääset tukemaan monenlaisten oppijoiden oppimista sekä innostamaan eri-ikäisiä ihmisiä musiikin tekemisen, esittämisen ja opiskelemisen pariin. Varhaisiän musiikkikasvatuksen ja kulttuurihyvinvoinnin tutkinto-ohjelma pätevöittää sinut toimimaan varhaisiän musiikinopettajana ja laaja-alaisena musiikkipedagogina. Tutkinto sisältää ammatillisen opettajankoulutuksen eli 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka antavat sinulle yleisen pedagogisen kelpoisuuden opetustehtäviin. Pedagogisten taitojen lisäksi saat valmiuksia yrittäjänä sekä erilaisissa alan asiantuntija- ja kehittämistehtävissä toimimiseen.

Musiikkipedagogiopiskelijana olet osa Suomalaista musiikkikampusta, joka on Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian muodostama musiikin, tanssin ja soveltavan taiteen kehittämisyhteisö. Musiikkikampus tarjoaa sinulle asiantuntevaa opetusta, laajat yhteistyö- ja kumppaniverkostot sekä Suomen monipuolisimmat mahdollisuudet musiikin opiskeluun mm. oppilaitosrajat ylittävän ristiinopiskelun muodossa. Käytössäsi ovat modernit opetustilat, uusittu ääni- ja valotekniikka sekä kaksi konserttisalia, joista löydät sopivan akustiikan sekä akustiselle että sähköisesti vahvistetulle musiikille. Myös viihtyisä ruokala ja hyvin varustettu kampuskirjasto luovat miellyttävän opiskeluilmapiirin. Aktiivinen kulttuurikaupunki lyhyine välimatkoineen ja helposti saavutettavine kampuksineen tuo sujuvuutta opiskeluarkeen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu