Insinööri (AMK) | logistiikka | päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Jyväskylä
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | logistiikka | päivätoteutus

Tavoite

Logistiikan tutkinto-ohjelmasta valmistuneet osaavat suunnitella, kehittää ja johtaa logistisia järjestelmiä asiakaslähtöisesti. Pystyt toimimaan esimies- tai asiantuntijatehtävissä logistiikan kansainvälisessä toimintaympäristössä. Tutkinto-opintojen avulla opit ymmärtämään liiketoimintaa ja osaat tehdä päätöksiä kokonaisvaltaisesti huomioiden sekä tekniset, taloudelliset että kestävän kehityksen näkökulmat. Opit käyttämään ja soveltamaan projektien suunnittelun ja hallinnan menetelmiä. Valmistuttuasi voit toimia myös itsenäisenä logistiikka-alan yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää sisälogistiikan, hankinnan, kuljetusten, kiertotalouden ja liiketoiminnan kehittämisen ammatillisia opintoja. Näiden lisäksi opetussuunnitelmaan sisältyy kielten ja viestinnän opintoja, teknologisten perusteiden ja luonnontieteiden opintoja sekä työelämäosaamisen opintoja.

Pääaineena opiskelet logistiikkaa. Voit täydentää osaamista sisälogistiikkaan, hankintoihin, kuljetuksiin, kiertotalouteen tai alan yrittäjyyteen liittyen. Voit myös rakentaa yksilöllisen vaihtoehdon suorittamalla ammatillisia opintoja toisessa korkeakoulussa kotimaassa tai ulkomailla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Rajakatu 35
40200 Jyväskylä