Ylemmät AMK-tutkinnot

Johtamisen ylempi AMK | monialainen verkkototeutus

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus

Johtamisen ylempi AMK | monialainen verkkototeutus

Johtamisen maisteritasoisessa YAMK-tutkinnossa opit johtamaan ja uudistamaan organisaatiotasi ja työyhteisöäsi. Voit kytkeä opinnot oman työsi ja organisaatiosi toiminnan kehittämiseen. Yhdistät opinnoissasi tutkimusta, ajankohtaista teoreettista tietoa ja käytännön osaamista uudistaen työelämää sekä kartuttaen johtamistaitojasi. Opintojen avulla kehityt urallasi vastuullisissa esihenkilö- ja johtamistehtävissäsi.

Jamk Master Schoolin yhteisillä monialaisilla opintojaksoilla kehität osaamistasi talouden ja henkilöstön johtamisessa ja strategioiden laatimisessa. Johtajana kehittymisen opintojaksolla uudistat ja arvioit omaa johtajuuttasi, mikä tukee johtajana kasvuasi. Saat valmiuksia johtaa työyhteisöä ja organisaatiota eettisesti ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Opinnossa sovellat tutkimus- ja kehittämismenetelmiä sekä johtamisen alan tutkimustietoa uusien ja tulevaisuutta ennakoivien ratkaisujen tuottamiseksi.   

Tutkinnossa valitset opinnot aiemman tutkintosi ja/tai työelämäkokemuksen perusteella. Näin syvennät osaamistasi oman alasi näkökulmasta.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ylempi AMK

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu