Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri (ylempi AMK) | elinkaaren hallinta

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Insinööri (ylempi AMK) | elinkaaren hallinta

Elinkaaren hallinta on ylempään AMK-tutkintoon tähtäävä koulutus, josta saat laaja-alaista näkemystä järjestelmien, tuotteiden ja palveluiden elinkaareen liittyvistä ilmiöistä ja prosesseista. Opinnoissa hankit tiedot, taidot ja valmiudet toimia entistä suurempaa asiantuntemusta edellyttävissä kehittämis- ja johtotehtävissä. Lisäksi opit soveltamaan työelämän tutkimus- ja kehitysmenetelmiä oman osaamisesi ja myös organisaatiosi kehittämiseen. Tästä tutkinnosta saat lisää tietämystä elinkaaren hallinnan kaikista osa-alueista olipa ammatillinen näkökulmasi sitten suunnittelijan, ostajan, tuotannon asiantuntijan, käyttäjän tai kunnossapitäjän. Syvennät samalla talous- ja johtamisosaamistasi.

Elinkaariajattelun kohteena on tyypillisesti jokin järjestelmä, jonka suunnitteluun, tuotekehitykseen, valmistamiseen, hankintaan tai ylläpitoon liittyviä kysymyksiä tarkastellaan vuosien tai vuosikymmenien ajan. Perinteisen teollisen tuotteen lisäksi järjestelmä voi olla palvelutoimintaan, tietotyöhön tai vaikka rakentamiseen liittyvä tuote. Järjestelmää voi katsoa toisaalta valmistajan tai tuottajan ja toisaalta ostajan tai käyttäjän näkökulmasta. Koulutuksen tavoitteena on yhdistää nämä sellaiseksi kokonaisuudeksi, että olet valmis johtamaan elinkaaren hallintaa omassa organisaatiossasi tiedon ja sen analysoinnin avulla.

Opinnoissa käsitellään monipuolisesti elinkaaren hallinnan eri teemoja, kuten hankintoja ja niiden analysointia, organisaatioiden ja prosessien johtamista, käyttöomaisuuden hallinnan strategisia ja operatiivisia menetelmiä, tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämismalleja, elinkaarikustannusten laskemista, kunnossapidon digitalisaatiota, käyttöomaisuustiedon hyödyntämistä tuote- ja menetelmäkehityksessä.

Monipuoliset verkko-opinnot töiden ohella

Elinkaaren hallinta on ylempi AMK-tutkinto eli Master-tason aikuiskoulutusta, jonka voit suorittaa työsi ohessa verkko-opintoina. Tässä tutkinnossa verkko-opiskelu ei ole vain itsenäistä opiskelua, vaan siihen sisältyy myös verkkotapaamisia ja webinaareja. Opetusta on tyypillisesti lauantaisin sekä muutaman kerran kuukaudessa arki-iltapäivinä.

Lähde: Opintopolku.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Jamk tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu