AMK-tutkinnot, päiväopinnot
4,5 (2 Arvioinnit)

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu, paikassa Kajaani
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus

Sairaanhoitajakoulutus | hoitaja ja potilas

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Sairaanhoitajan ammatti on ihmisläheinen ja monipuolinen ja sairaanhoitajaksi valmistuneet voivat työskennellä Suomen lisäksi muissakin EU-maissa. 

Sairaanhoitajan työssä sinulta edellytetään halua ja kykyä toimia ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, suvaitsevaisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Opintojen aikana saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. 

Opintojen sisältö

Sairaanhoitajaopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgisen hoitotyön, perhehoitotyön, ikääntyneen hoitotyön ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön sekä palliatiivisen hoidon opinnoista. Opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi valitsemallasi hoitotyön alueella.

Opinnoissa vuorottelevat teoriaopiskelu ja ohjattu harjoittelu. Koulutuksen aikana opiskelet monipuolisesti kliinistä osaamista, vuorovaikutustaitoja ja kehittämisosaamista. Opiskelu toteutuu lähitunteina, etä- ja itsenäisenä opiskeluna, ryhmässä ja tiimeissä opiskeluna, verkko-opintoina, harjoittelujaksoina sekä tutkimus- ja kehittämistoimintana. Teknologialla on yhä suurempi rooli myös hoitoalalla. KAMKissa perinteisten hoitotyön opintojen tukena hyödynnät esimerkiksi virtuaalista todellisuutta ja robotiikkaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kajaani
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
.
27 helmi 2012

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on erittäin hyvät tilat opiskella ja pienenä ammattikorkeakouluna meillä on hyvä ilmapiiri, jossa opettajat tuntevat opiskelijansa.

4/5
Kassu
27 helmi 2012

Opiskelen Kajaanin ammattikorkeakoulussa hoitotyön koulutusohjelmassa sairaanhoitajaksi. Erikoistun akuutin hoitotyön puolelle ja tarkoituksenani on päästä työskentelemään ambul...

Näytä lisätiedot
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu