Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
KAMK Liiketalouden koulutus, tradenomi | opiskelijat

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus

Liiketalouden tradenomiopinnot antavat sinulle hyvät lähtökohdat toimia liike-elämän monipuolisena asiantuntijana. Liiketalouden ammattilaisia tarvitaan aina. Opit myös esim. digitaalista markkinointia ja ohjelmistorobotiikkaa eli liiketalouden uusimpia virtauksia.

Opintojen toteutus

Opinnoissasi voit suuntautua taloushallintoon tai markkinointiin. Suuntautuessasi taloushallintoon perehdyt laskentatoimen sekä yritysjuridiikan keskeisiin sisältöihin, kuten kirjanpitoon, tilintarkastukseen sekä yritysoikeuteen. Brändit, palveluliiketoiminta sekä viestintä tulevat tutuksi markkinoinnin digi-osaajan suuntautumisvaihtoehdossa.

Kampuksen lähellä on merkittäviä työnantajia kuten esimerkiksi SOK Palveluässä, Aditro, KELA, RTG, Transtech, Terrafame, tilitoimistot, pankit, mainostoimistot sekä Vuokatti, Ukkohalla, Paljakka, Wild Taiga, Hossa, Oulujärvi ja koko Arctic Lakeland!

Opiskelusi aikana pääset mukaan useisiin eri työelämälle toteuttaviin opiskelijaprojekteihin tai voit opiskella osan opinnoista englanniksi. Halutessasi voit opiskella matkailupuolen opintoja esim. tapahtumatuotanto. 

Voit opiskella joko suomeksi liiketalouden koulutuksessa, englanninkielisessä International Business -koulutuksessa tai englanninkielisessä e-urheilun liiketoimintaan liittyvässä Esport Business -koulutuksessa. Opintosi valmistavat sinua työelämän haasteisiin ja myös esimiehenä ja yrittäjänä toimimiseen.

Voit myös valita opintoja liikunnanohjaajakoulutuksesta tai matkailunkoulutuksesta, jos haluat  erilaistaa osaamistasi. Tai jos noiden koulutusten sisällöt kuuluvat kiinnostuksen kohteisiisi. Koulutuksessa on monia ovia avata. 

KAMKin erinomaiset kansainväliset työharjoittelu ja opiskeluvaihtomahdollisuudet avaavat ovia maailmalle. 

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Kajaanin ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvostelut

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin

Tytteli

Osa opettajista huippukivoja, mutta osa on kamalan hankalia ja eivät halua joustaa missään. Varsinkin kielten opettajista osa todella tiukkoja ja sairasteluja ei katsella hyvällä. Jos joudut koulukiusatuksi, siihen ei tulla puuttumaan. Tilat hyvät ja kaupunki ihan kiva.

Saara

Kajaanin ammattikorkeakoulussa on hyvä opiskella. Kampus on sopivan kokoinen ja on helppo tutustua uusiin ihmisiin ja muihin opiskelijoihin. Opiskelijoiden etuja valvoo opiskelijakunta ja ainejärjestöt, joiden toiminta on kivaa ja heidän tapahtumiin mukava osallistua. Opiskelijaelämä on oikeasti ihmisen parasta aikaa, ja olen iloinen, että valit...

Näytä kokonaan
trade

Olen lievästi sanottuna pettynyt koulun tiedolliseen ja taidolliseen antiin, ja kadun, että en hakenut lukion jälkeen kauppakorkeaan.

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: