Liiketalouden koulutus | Tradenomi | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liiketalouden koulutus | Tradenomi | monimuotototeutus

Tarvitsetko työssäsi tiimien ja työryhmien johtamistaitoja? Tai taloushallinnon osaamista? Kaikissa työyhteisöissä kehitetään toimintatapoja, asiakassuhteita, laatua. Kajaanin ammattikorkeakoulussa monimuoto-opiskeluna toteutettavassa tradenomikoulutuksessa painottuvat kehittämisosaaminen ja projektimainen tapa tehdä työtä. Voit soveltaa opintojasi heti omaan työhösi tai muuhun kehittämistoimintaan. Tradenomin esimies- ja kehittämisosaaminen voi olla uralla etenemisen tuki. Toisena suuntautumisena voit valita taloushallinon osaamisen.

Liiketalouden koulutuksen monimuotototeutuksessa pääaineena on esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen liittyvät opinnot. Toisena suuntautumisen on taloushallinto. Opintojen tavoitteena on, että opiskelijalla on laaja-alainen liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto ja siihen liittyvä taloudellinen osaaminen.

Esimiesosaamisen suuntautumisen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan esimiestaitoja, tiimityötaitoja ja työyhteisön viestintätaitoja. Opintokokonaisuus antaa sinulle valmiudet toimia sekä yksityissektorin että julkishallinnon tehtävissä, jotka edellyttävät  esimiestyön ymmärrystä ja liiketaloudellista osaamista. Taloushallinnon suuntautumissa osaamisesi kehittää taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijuutta. Koulutus avaa sinulla monia ovia.

Kontaktipäiviä on kerran kuussa perjantai ja lauantai. Muu opiskelu tapahtuu oppimisalustalla olevien oppimistehtävien avulla. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus | Tradenomi | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: