Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Kevät
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Kajaani
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Liikunnanohjaajakoulutus

Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus

Liikunnanohjaajakoulutuksessa harjoittelet elämyksellisten aktiviteettien sekä liikuntataitojen ohjaamista ja toimit kunto- ja ravintovalmentajana. Koulutuksen aikana opit hyödyntämään liikunta- ja hyvinvointiteknologiaa sekä toimimaan älykkäissä liikuntaympäristöissä. Lisäksi pääset kehittämään liikunta-alaa sekä toteuttamaan erilaisia projekteja ja tapahtumia. 

Opintopolkusi KAMKissa voi olla hyvin persoonallinen. Voit syventyä opinnoissasi esimerkiksi eri ikäisten liikuntapalveluihin, hyvinvointivalmennukseen, työhyvinvointiin sekä lasten ja nuorten liikuntaan. Start Up -yrittäjyysohjelma puolestaan tarjoaa mahdollisuuden kokeilla ideoitasi käytännössä jo opintojen aikana. NY Start Up -opintojen suorittaminen voi edellyttää läsnäoloa lähijaksojen lisäksi.

Liikunnanohjaajakoulutuksen toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena siten, että lähiopetusta on keskimäärin kuutena päivänä kuukaudessa pääsääntöisesti to, pe ja la (kaksi kertaa kuukaudessa noin kolmen päivän lähiopetusjakso). Koulutuksen edetessä lähiopetuspäivien määrä vähenee, ja osaan opetuksesta on mahdollista osallistua etänä (webinaarit). Koulutuksessa hyödynnetään digitaalisia työkaluja, kun osa sisällöistä toteutuu verkkototeutuksina Moodle-oppimisalustalla.

Liikunnanohjaaja työelämässä

Ammattikorkeakoulututkinnon suoritettuasi voit sijoittua monenlaisiin tehtäviin työmarkkinoilla. Koulutus valmistaa sinua ammatillisiin asiantuntijatehtäviin. Voit sijoittua vaativampiin ammatti- ja asiantuntijatehtäviin, työpaikkasi voi olla kuntasektorilla tai kolmannen sektorin (esim. järjestöt, liikunta- ja urheiluseurat) palveluksessa. Voit työllistyä myös yksityisellä sektorilla (yksityisiin yrityksiin). Koulutus antaa myös valmiuksia toimia itsenäisenä yrittäjänä. KAMK tukee yrittäjäksi ryhtymistä eri tavoin.

Liikunnanohjaajia työskentelee esim. seuraavilla nimikkeillä: liikuntasihteeri, liikuntapäällikkö, liikuntakoordinaattori, vastaava liikunnanohjaaja, valmennuspäällikkö, projektipäällikkö, liikunnanohjaaja, seuratoiminnan kehittäjä, valmentaja, personal trainer ja toimitusjohtaja. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Liikunnanohjaaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liikunnanohjaajakoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: