Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailun koulutus | restonomi | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
Pituus: 3,5 vuotta
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Aloitus: Syksyllä
   
Opiskelumuoto: Päiväopinnot
Paikkakunta: Kajaani

Matkailun koulutus | restonomi | päivätoteutus

Matkailun koulutus, restonomi

Matkailun koulutus | restonomi

Matkailu on yksi maailman nopeimmin kasvavista elinkeinoista, ja myös palvelujen osuus kasvaa koko ajan, mahdollistaen työllistymisen tulevaisuudessa mitä moninaisimmissa tehtävissä.

Kajaanin ammattikorkeakoulun restonomiopinnoista  saat vahvan pohjan matkailualan asiantuntijuuteen ja voit työskennellä erilaisissa alan suunnittelu-, kehittämis- ja toteutustehtävissä sekä yrittäjänä.

Aktiviteettimatkailun osaamisalue

Kajaanin ammattikorkeakoulu tarjoaa ainoana korkeakouluna Suomessa aktiviteettimatkailukoulutusta, jossa opiskellaan matkailua yhdistettynä liikuntaan. Koulutus sisältää liikuntaa luonnossa, hyvinvointimatkailua sekä majoitus- ja ravitsemisliiketoimintaa.

Luovuus ja yhteisöllisyys ovat koulutuksen ytimessä,ja ne tarjoavat opiskelijoille uudenlaisen, innovoivan lähestymistavan matkailun palveluliiketoiminnan ja -johtamisen suunnitteluun ja kehittämiseen sekä tuotekehityksen haasteisiin.

Matkailun koulutuksen sisältö

Matkailun koulutuksessa opiskellaan asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista tuotekehitys- ja markkinointiosaamista sekä tutustutaan eri kulttuureihin kansainvälistä matkailua varten. Opinnoissa perehdytään myös käytännössä matkailutuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen ja tutustutaan monenlaisiin matkailualan yrityksiin ja niiden toimintoihin opintoihin kuuluvilla opintomatkoilla.

Lisäksi opintoihin liittyy useita käytännön projektitöitä joihin kuuluu olennaisena osana yhteistyö yritysten kanssa. Voit syventää lisäksi osaamistasi seuraavien opintokokonaisuuksien kautta: hyvinvointimatkailu, elämysaktiviteetit, ruokapalveluosaaminen tai majoitusliiketoimintaosaaminen.

Elämyksellisten aktiviteettien (adventure tourism) opinnoissa opit tunnistamaan merkittävimmät luonto- ja liikuntamatkailun kesä- ja talviaktiviteetit Suomessa sekä ymmärtämään niiden toteutuksen keskeiset vaatimukset. Opit hallitsemaan eri luontoliikuntalajien vaatimia perustaitoja sekä tuottamaan asiakkaille yksilöllisiä ja aitoja elämyskokemuksia.

Hyvinvointimatkailun (wellbeing tourism) opinnoissa keskeisinä teemoina ovat luonto hyvinvoinnin lähteenä ja älykkäät ratkaisut (esim. teknologia, ravitsemus) hyvinvointimatkailussa.

Restonomit työelämässä

Restonomit työskentelevät esimerkiksi majoitus- ja ravitsemispalveluyrityksissä, myyntitehtävissä, ohjelmapalveluiden tuottamisessa, kuljetuspalveluissa, opetustehtävissä ja yrittäjinä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, jos haluat tietää lisää koulutuksesta Matkailun koulutus | restonomi | päivätoteutus.


Yhteydenottopyynnön avulla saat helposti yhteyden oppilaitokseen.


Oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä. Saat lisätietoja, jotta voit tehdä oikean koulutuspäätöksen.


Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään.

Errors
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen
Vapaaehtoinen

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Rapeli   |   4.3.2015
Muutin Kajaaniin Länsi-Suomesta koulutuksen perässä. Mikään muu Suomen AMK ei tarjonnut yhtä mielenkiintoista opiskelumahdollisuutta kuin Kajaanin Ammattikorkeakoulun aktiviteettimatkailu. Opiskelen nyt kolmatta vuotta, enkä ole katunut päätöstäni kertaakaan. Koulu on pieni, joka takaa laadukkaan ja henkilökohtaisen opetuksen. Matkailualalla ope...
Näytä kokonaan
          (4)
Tuksu   |   11.2.2015
Omasta mielestäni Kamk on tarjonnut minulle hyvät mahdollisuudet kehittyä juuri niissä asioissa, joissa olen halunnut. Ympäristö on kannustava ja mahdollisuuksia itsensä haastamiseen löytyy paljon. Tukea saa niin opettajilta kuin muiltakin opiskelijoilta. Pirskeitä ja muita tapahtumiakin on pidetty jokaisen makuun.
          (4)
Elli   |   16.2.2012
Opiskelen Kajaanin ammattikorkeakoulussa luonto- ja liikuntamatkailua (nyk. aktiviteettimatkailu) ja jäljellä on enää opinnäytetyön viimeistely. Tulin opiskelemaan Kajaaniin, koska mielenkiinto luonnosta, liikunnasta, matkailusta ja ihmisten parissa tehtävästä työstä oli tuolloin suuri. En pystynyt näkemään itseäni esimerkiksi hotellivirkailijan...
Näytä kokonaan
          (5)