Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Raahe
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus

Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ, monipuoliset tehtävät sekä hyvät uramahdollisuudet? Jos vastasit kyllä, ohjelmistokehitys- ja kyberturvallisuuskoulutus on sinulle oikea paikka!

Tieto- ja viestintätekniikan insinöörikoulutuksen opetussuunnitelma kattaa sekä teoreettisen että käytännöllisen osaamisen – opittua teoriaa sovellat käytäntöön erilaisten käytännön projektitöiden kautta, joita on jokaisella lukukaudella. Lisäksi oppimistasi vauhdittavat mm. Euroopan mittakaavassa ainutlaatuinen opiskelijoiden ylläpitämä konesali sekä tietoturvan simulaatioympäristö, jotka sijaitsevat Kajaanin kampuksella, mutta ovat käytettävissä myös Raahesta käsin.

Koulutuksessa saat erinomaisen pohjan ohjelmistokehitykselle, mukaan lukien ohjelmointikielten hallinta, ohjelmistokehitysprosessit, sovelluskehitys sekä tietojärjestelmät. Lisäksi koulutuksessa keskitytään kyberturvallisuuteen ja tietoturvaan ohjelmistokehityksessä. Koulutukseen sisällytetty data-analytiikka ja tekoäly -moduuli antaa valmiuksia toimia tämän päivän ja huomisen liiketoimintaympäristössä.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksesta valmistuu insinöörejä, joita yhdistää uteliaisuus – halu ymmärtää asioiden taustat ja luoda omalla osaamisella parempaa tulevaisuutta. Luova ongelmanratkaisukyky on insinöörille tärkeä ominaisuus. Koulutuksessa saat teknillisen kokonaisnäkemyksen, jonka pohjalta osaat tehdä päätöksiä ja ottaa vastuuta vaativistakin suunnittelutehtävistä, ymmärtäen niin tämän päivän kuin tulevaisuuden haasteet niin ohjelmistokehityksen kuin kyberturvallisuudenkin saralta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan insinööri | ohjelmistokehitys ja kyberturvallisuus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: