Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Raahe
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Sairaanhoitajakoulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus

Onko ihmisten terveys ja hyvinvointi lähellä sinun sydäntäsi? Haaveiletko merkityksellisestä työstä, jota riittää myös tulevaisuudessa? Sairaanhoitajan ammatti on ihmisläheinen ja monipuolinen ja sairaanhoitajaksi valmistuneet voivat työskennellä Suomen lisäksi muissakin EU-maissa. 

Sairaanhoitajan työssä sinulta edellytetään halua ja kykyä toimia ihmisten kanssa, oma-aloitteisuutta, suvaitsevaisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Opintojen aikana saat valmiudet potilaan ja perheiden kohtaamiseen, hoidon suunnitteluun, terveyden edistämiseen sekä hoitotyössä tarvittavaan päätöksentekoon. 

Koulutuksen sisältö

Sairaanhoitajaopinnot koostuvat terveyden edistämisen, sisätauti-kirurgisen hoitotyön, perhehoitotyön, ikääntyneen hoitotyön ja mielenterveys- ja päihdeasiakkaan hoitotyön sekä palliatiivisen hoidon opinnoista. Opintojen loppuvaiheessa voit suunnata osaamistasi valitsemallasi hoitotyön alueella.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Raahessa yhteistyössä Raahen kaupungin kanssa.

Voit mahdollisuuksiesi mukaan työskennellä opiskelun ohessa. Opiskelijan työhön sisältyy muun muassa etä- ja itsenäistä opiskelua, ryhmässä ja tiimeissä opiskelua, verkko-opintoja, harjoittelujaksoja sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. Osassa opintoja on läsnäolovelvoite. Opiskelussa opiskelija itse on aktiivinen toimija ja oppija. Tänä päivänä erilaiset teknologiset ratkaisut ovat osa sairaanhoitajan työtä. Pääset tutustumaan myös näihin jo opintojesi aikana. Monimuotokoulutuksessa teoriaopintoja suoritetaan keskimäärin kahtena päivänä viikossa.  

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 1 arviointiin

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitajakoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: