Ylemmät AMK-tutkinnot

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Etätoteutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä (ylempi amk) -koulutuksen jälkeen voit toimia erilaisissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. Asiantuntijuutesi kehittyminen perustuu monitieteiseen, uudistuvaan ja rajapinnat ylittävään tietoperustaan. Olet osa opiskeluyhteisöä ja kehität osaamistasi moniammatillisissa opiskelija- ja työelämäverkostoissa.

Koulutus mahdollistaa asiantuntijuutesi jatkuvan kehittymisen ja hankitun osaamisen soveltamisen ja hyödyntämisen. Koulutus valmentaa sinua tiedon hyödyntämiseen, uudistavaan kehittämiseen ja johtamiseen, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja palveluiden vaikuttavuuden arviointiin. Sosiaali- ja terveysalan muutokset edellyttävät ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneelta myös työelämää palvelevan projekti-, tutkimus- ja kehittämistoiminnan osaamista. Koulutuksen aikana otat vastuuta tiedon hyödyntämisestä työyhteisöjen kehittämisessä sekä edistät osaamistasi toimia erilaisten työyhteisöjen ja organisaatioiden tiedolla johtamisen ja vaikuttavuuden arvioinnin kehittäjänä.

Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä (ylempi amk) -tutkinto muodostuu asiantuntijuusosaamisesta sekä tutkimus- ja kehittämisopinnoista. Kaikissa opintojaksoissa on lähtökohtana strategisen tason ajattelu ja kehittäminen. Syvennät osaamistasi tiedolla johtamisesta, sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmästä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta, vaikuttavuuden arvioinnista ja yhteiskehittämisestä. Voit valita opintoja mm. data-analytiikasta ja tekoälystä, hankeosaamisesta ja -johtamisesta sekä RAI-arviointitiedolla kehittämisestä ja johtamisesta. Opinnoissa mahdollistuu teknologioiden hyödyntäminen organisaatioiden tulevaisuuden kilpailukyvyn varmistamiseksi. Lisäksi keskeinen sisältö muodostuu kehittämistä tukevista sekä tutkimus- ja kehittämistyön opinnoista ja opinnäytetyöstä.

Koulutus toteutetaan etäopetuksena ja etäpäiviä on keskimäärin noin 1–2 pv kuukaudessa. Opinnot on mahdollista suorittaa kokonaan verkossa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan kevään toisessa yhteishaussa Opintopolussa.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), Master of Health Care, Master of Social Care

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tiedolla johtaminen sosiaali- ja terveysalan kehittämisessä | YAMK | verkkototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kajaanin ammattikorkeakoulu
Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...

Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu