Näyttää 1-20 koulutusta 21 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-20 koulutusta 21 tuloksesta
1
2

Musiikki -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Musiikki, kuten muutkin taiteen lajit, pyrkii luomaan kohteessaan mielihyvää ja välittämään ajatuksia ja tunteita. Musiikin sanoman tulkitseminen on yleensä hyvin yksilöllistä, mutta tietyissä yhteyksissä myös hyvin kulttuurisidonnaista.

Musiikin koulutusohjelmien päämääränä on, että valmistunut muusikko tai opettaja hallitsee hyvin ammattinsa tärkeimmät asiat ja sekä kykenee että haluaa kehittää edelleen itseään tässä ammatissa. Muusikoiden tehtävät työelämässä ovat vaihtelevia ja usein sama henkilö joutuu suoriutumaan sekä ravintola- että studiomuusikon tehtävistä, mikä edellyttää henkistä joustavuutta. Säveltäjä/sovittajaksi erikoistuneelta vaaditaan hyvinkin erilaisten musiikkisuuntien hallintaa ja nopeaa aineiston tuottamista.

Musiikin opiskelu ammattikorkeakouluissa

Metropolia ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu, Lahden ammattikorkeakoulu, Oulun seudun ammattikorkeakoulu, Pirkanmaan ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu, Savonia-ammattikorkeakoulu, Svenska yrkeshögskolan ja Turun ammattikorkeakoulu.

Vertaile koulutuksia