Musiikkipedagogi (YAMK) | moderni kulttuurintuotanto | monimuotototeutus

Centria-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy 2023
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Kokkola
Ylemmät AMK-tutkinnot

Musiikkipedagogi (YAMK) | moderni kulttuurintuotanto | monimuotototeutus

Musiikkipedagogin ylempi AMK-tutkinto syventää kulttuurillista ja pedagogista asiantuntijuuttasi ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittää työelämä- ja yrittäjyysosaamistasi uusille tasoille. Modernin kulttuurituotannon koulutus vastaa kehittyvän erityisasiantuntijuuden sekä kulttuurialan työelämän tarpeisiin, ja tarjoaa mahdollisuuksia kehittää luovasti sekä itseäsi että samalla myös omaa työyhteisöäsi tai mahdollista omaa yritystoimintaasi. Koulutus tarjoaa johtamis-, kehittämis- ja verkostoitumistaitoja sekä yrittäjyys- ja liiketoimintaosaamista yhdistettynä pedagogisten ratkaisujen ja toimintamallien kehittämiseen.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva musiikkialan tai muun kulttuurialan korkeakoulututkinto Suomesta tai ulkomailta. Soveltuvan tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla suoritettuna 60op:n laajuiset pedagogiset opinnot.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (ylempi AMK)

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Centria on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu. Centriassa opiskelee lähes 4000 opiskelijaa ja vuosittain Centriasta valmistuu noin 500 insinööriä, tradenomia, sosionomia, sairaan- ja terveydenhoitajaa sekä musiikki- ja yhteisöpedagogia. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita valmistuu vuosittain noin 40. Kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa....


Lue lisää oppilaitoksesta Centria-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Centria-ammattikorkeakoulu

Talonpojankatu 2
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero