Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kunnossapidon muuntokoulutus | insinööri (AMK) | monimuotototeutus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
1,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Monimuotokoulutus
Kotka
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Kunnossapidon muuntokoulutus | insinööri (AMK) | monimuotototeutus

Kunnossapidon muuntokoulutus

Kunnossapidon muuntokoulutus | insinööri (AMK)

Kunnossapidon tavoitteena on huolehtia koneiden, laitteiden ja rakennusten kunnosta. Kunnossapidossa pyritään siihen, että kohde pysyy kunnossa tai se kunnostetaan normaaliin toimintakuntoon. Kunnossapitoon kuuluu varsinaisen tekemisen, eli teknisen suorittamisen lisäksi kaikki näihin toimenpiteisiin liittyvät hallinnolliset ja johtamisen toimenpiteet.

Kunnossapidon muuntokoulutus on suunnattu erityisesti teollisuuden kunnossapitoalan osaamisten ja vaatimusten muuttuneeseen tarpeeseen. Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on insinööri-, insinööri (AMK)-, tekniikan kandidaatin tai DI-tutkinto sekä henkilöt, joilla on suoritettuna vähintään 120 opintopistettä tekniikan alan opintoja ammattikorkeakoulussa.

Muuntokoulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena verkossa, eli opiskelu onnistuu myös työn ohessa. Opinnoissa voidaan hyödyntää työn opinnollistamista. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opintosuunnitelma (HOPS).

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisällössä painotetaan hyvää tuotanto-omaisuuden hallittavuutta ja käyttövarmuuden optimointia koko laitekannan elinkaaren aikana. Koulutuksessa huomioidaan teollisuudessa haasteeksi muodostunut digitalisaatio ja uusien teknologioiden hyödyntäminen perinteisen kunnossapidon työkaluina.

Kunnossapidon muuntokoulutus antaa monipuoliset valmiudet työskennellä kunnossapitoalan eri työtehtävissä: esimerkiksi kunnossapitoalan asiantuntija- ja työnjohtotehtävissä teollisuudessa, asiantuntijayrityksissä ja PK-sektorin palveluliiketoiminnassa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa opintopolku.fi koulutuksen hakuaikoina.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kunnossapidon muuntokoulutus | insinööri (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Uusi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk aloitti 1.1.2017, kun Kymenlaakson (Kyamk) ja Mikkelin ammattikorkeakoulut (Mamk) yhdistyivät. Xamk on uudenlainen korkeakoulu, jolla on vahvat juuret, mutta katse pitkällä huomisessa. Xamk tarjoaa laadukasta opetusta ja monimuotoisia mahdollisuuksia elinikäiseen oppimiseen. Uuden Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kivijalkoina toimivat Kotka,...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kunnossapidon muuntokoulutus | insinööri (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: