Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK

Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK

Tunnista uusiadigimarkkinoinnin mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä ja tasoita tietä myynnin onnistumiselle yrityksessäsi.

Digimarkkinoinnin johtamisen YAMK-koulutuksessa opit kehittämään konkreettisesti yrityksesi somen, sivustojen ja sisältöjen kaupallista hyödyntämistä. Koulutuksen jälkeen sinulla on varmuutta digimarkkinoinnin tekemiseen, johtamiseen ja kehittämiseen. Sinulla on vahva tietopohja, konkreettisia käytännön taitoja, sekä ajantasainen tietämys markkinoinnin kehittyvistä teknologioista. Osaat kehittää digimarkkinointia yrityksen liiketoiminnan kasvattamiseksi.

Digimarkkinoinnin osaajille on kasvava kysyntä. Tutkinnon suorittanut on askelen pidemmällä urallaan digimarkkinoinnin asiantuntija- tai johtotehtävissä teollisuuden, palvelu- tai kaupan alojen yrityksissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti sinulle, joka työskentelet pienessä/keskisuuressa yrityksessä ja käytännössä jo toteutat ja kehität digimarkkinointia. Haluat nostaa osaamisesi tasoa ja avartaa näkemystäsi. Työhösi sisältyy tulos- tai kehittämisvastuita, suunnittelua ja toteuttamista liittyen esim. sähköisiin asiakaspalvelukanaviin (verkkosivut, some, chat), verkkokauppaan, viestintään, asiakaspalvelutehtäviin, sisältöjen tuottamiseen, markkinoinnin automaatioon, markkinoinnin analytiikkaan tai myyntiin.

Olet koulutukseltasi tradenomi (AMK). Myös muu AMK-tutkinto voi olla soveltuva, jos työkokemuksesi on digimarkkinoinnin tehtävistä.

Suorita opinnot verkossa

Tutkinnon voit suorittaa kokonaan verkko-opintoina, riippuen siitä, mitä opintoja valitset täydentäviin opintoihisi. Opiskelu työn ohessa on huomioitu verkko-opintojen suorittamisessa.Opintojen aloitus ja ryhmään tutustumispäivä pidetään XamkinMikkelin kampuksella. Näin opinnot käynnistetään sujuvasti japääset solmimaantuttavuuksia muiden digimarkkinoijien kanssa!

Hakeminen

Olet koulutukseltasi tradenomi (AMK). Myös muu AMK-tutkinto voi olla soveltuva, jos työkokemuksesi on digimarkkinoinnin tehtävistä.

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Digimarkkinoinnin johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: