AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi | monimuotototeutus

Seinäjoen ammattikorkeakoulu, paikassa Seinäjoki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Restonomi | monimuotototeutus

Restonomi osaa tehdä ravinnosta ruokaelämyksen, asiakkaiden tarpeet huomioiden. SeAMKin restonomiopiskelijoiden käytössä on opetusravintola Prikka, jossa teoria voidaan yhdistää käytännöksi. Testaat ja sovellat oppimaasi myös työelämälähtöisissä kehittämistehtävissä.

Valmistuttuasi ravitsemisalan ammattilaiseksi osaat luoda ruokailijalle mieleen jäävän makuelämyksen. Hallitset tuotteiden ravitsemuslaadun ja hygienian, palveluprosessien johtamisen sekä tuloksellisen ja vastuullisen liiketoiminnan.

Opintojen sisältö ja toteutus

Verkkopainotteinen päivätoteutus on erinomainen valinta erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat opiskella joustavasti osin lähiopetuksessa ja osin verkossa. Verkkopainotteinen päivätoteutus järjestetään opintojen alussa lähiopetuksena, mutta opintojen jatkuessa verkkopainotteisuus lisääntyy. Verkkopainotteinen päivätoteutus on haettavana ensimmäistä kertaa kevään 2023 yhteishaussa.

Ensimmäinen lukuvuosi on täysin lähiopetusta. Toisena lukuvuonna opintojen verkkopainotteisuus lisääntyy: opinnot muuttuvat osin verkko- ja etäpainotteiseksi ja läsnäoloa SeAMK Kampuksella, Framilla, on vähemmän tai ei ollenkaan. Verkkopainotteisuus riippuu opiskelijan mahdollisesta työpaikasta ja tehtävien laadusta.

Opintojen vaihtuminen etäopinnoiksi edellyttää sitä, että opiskelijalla on sellainen työpaikka, joka mahdollistaa harjoittelut, projektit ja muut opintoihin liittyvät tehtävät aikataulun puitteissa. Mikäli koulutukseen valitulla ei ole tällaista työtehtävää, suoritetaan asianomaiset opintojaksot lähiopetuksena ryhmän opetussuunnitelman ja toteutusaikataulun mukaisesti.

Opiskelu verkkopainotteisessa restonomikoulutuksessa edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, hyvää ajanhallintakykyä ja valmiutta opiskella itsenäisesti. Etukäteen kannattaa siis miettiä, miten sovittaa yhteen työn, opiskelun ja muun elämän.

Syksyllä 2023 aloittavan ryhmän opinnot alkavat elokuussa 2023.

Restonomi työelämässä

SeAMKista valmistuneet opiskelijat työllistyvät niin asiantuntija kuin johtotason työtehtäviin. Moni restonomeistamme on myös perustanut oman yrityksen. Heidän työllistymistään on tukenut monipuolinen opintotarjonta ja yrittäjähenkisyys.

Tavallisimpia työllistäjiä ovat ravintoloiden, henkilöstöravintoloiden ja julkisen sektorin keittiöiden (esim. koulut ja sairaalat) esihenkilö- ja asiantuntijatehtävät. Lisäksi yhä enenevässä määrin työllistävät erilaiset henkilöstövuokraukseen ja matkailu- ja elämysteollisuuteen liittyvät yritykset.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Seinäjoki
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaan ja hakuohjeisiin.  SeAMK tarjoaa korkeatasoiseen ammatilliseen osaamiseen tähtäävää opetusta sekä tutkimus- ja kehittämistoimintaa kuudella alalla: Kulttuuriala Liiketalouden ja hallinnon ala Luonnonvara-ala Ravitsemisala...

Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu