Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Joensuu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Restonomikoulutusta. Buffet-tarjoilu

Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Maailman arvostetuimpia matkailuoppaita julkaiseva Lonely Planet valitsi Suomen maailman kolmanneksi parhaaksi matkakohteeksi vuodelle 2017, ja muun muassa Aasiassa Suomi kiinnostaa koko ajan enemmän – mikä yksistään voi parhaassa tapauksessa tarkoittaa kymmenientuhansien turistien lisäystä joka vuosi. Näin ollen alalle tarvitaan kipeästi uusia tekijöitä.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena restonomina olet matkailuliiketoiminnan ammattilainen, joka osaa tuotteistaa ja markkinoida erilaisia matkailupalveluita. Osaat suunnitella ja kehittää palveluliiketoimintaa ja ymmärrät kannattavan liiketoiminnan edellytykset.

Valmistut meiltä matkailualan asiantuntija- ja esimiestehtäviin tai itsenäiseksi yrittäjäksi. Toimenkuvasi voi olla esimerkiksi markkinointivastaava, ohjelmapalveluiden tuottaja, vuoropäällikkö, projektikoordinaattori, matkailuneuvoja tai kokous- ja kongressipäällikkö. Tutkinto antaa myös valmiudet pyrkiä ammatilliseen opettajakoulutukseen.

Opintojesi kantavina teemoina ovat matkailualan yrittäjyys ja yritystoiminta, laatu ja turvallisuus sekä kestävä kehitys. Opinnot koostuvat sekä lähi- että virtuaaliopinnoista, ja opiskelu tapahtuu kiinteässä yhteistyössä työelämän kanssa. Voit myös suorittaa osan opinnoistasi tai työharjoittelun ulkomailla.

Restonomi työelämässä

Kareliasta valmistut matkailu- ja palvelualan asiantuntija-, kehittämis-, esimies- ja muihin vastuullisiin tehtäviin tai itsenäiseksi yrittäjäksi. 

Matkailu on jatkuvasti kasvava toimiala, joten restonomina sinulla on monipuoliset työllistymismahdollisuudet. Ammattinimikkeitä ovat esimerkiksi markkinointiassistentti, ohjelmapalveluiden tuottaja tai projektivastaava, matkailuyrittäjä, vuoropäällikkö, projektikoordinaattori, myyntisihteeri, myyntipäällikkö, matkailuneuvoja tai kokous- ja kongressipäällikkö. 

Tutkinto antaa myös valmiudet pyrkiä ammatilliseen opettajakoulutukseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: