Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (AMK) | Matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Joensuu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Restonomikoulutusta. Buffet-tarjoilu

Restonomi (AMK) | Matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Matkailu on kasvava kansainvälinen ala. Se avartaa ja avaa ovet maailmalle. Oletko miettinyt mikä tekee lomastasi ikimuistoisen? Oletko valmis myös innostamaan muita lähtemään ja kokemaan uusia elämyksiä? Oletko kiinnostunut vieraista kulttuureista? Jos vastasit myöntävästi yhteen kysymyksistä, restonomikoulutus on juuri sinua varten.

Restonomikoulutuksessa opit luomaan matkailijoille palveluja. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia. Luovuuttasi saat käyttää myös erilaisissa projekteissa yhteistyössä työelämän kanssa. Restonomikoulutuksessa kansainvälisyys on olennainen osa opintoja.

Restonomiksi valmistuttuasi tiedät, miten asiakkaat tavoitetaan ja miten heidät saa viihtymään. Tunnet asiakkaan odotukset ja työskentelet luontevasti erilaisten asiakasryhmien kanssa. Osaat luoda houkuttelevia matkailutuotteita ja laatia uskottavia liiketoimintamalleja. Restonomitutkinnon suoritettuasi sinulle avautuu runsaasti mahdollisuuksia työllistyä.

Koulutuksen sisältö

Restonomikoulutuksessa opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja markkinoimaan matkailupalveluja. Opiskelet majoitus- ja ravitsemispalvelujen perustaidot. Suoritat anniskelu- ja hygieniapassin sekä ensiapukurssin (EA1). Opintoihisi sisältyy kieli-, kansainvälisyys- ja yrittäjyysopintoja. Projektit, harjoittelu ja opinnäytetyö edistävät verkostoitumistasi alan toimijoiden kanssa jo opiskeluaikanasi. Läpileikkaavina teemoina ovat matkailualan yrittäjyys ja yritystoiminta, laatu ja turvallisuus sekä kestävä kehitys. Sinulla on mahdollisuus syventää osaamistasi myös hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtamisessa.

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan opintosi koostuvat lähi- ja etäopinnoista. Restonomiksi opiskelu on työelämäläheistä, ja se sisältää matkailualan yritysten ja toimialan kehittämistehtäviä, joita suoritat aidoissa työelämän ympäristöissä. Osa opinnoista tai harjoittelu on mahdollista suorittaa ulkomailla. Läpileikkaavina teemoina ovat matkailualan yrittäjyys ja yritystoiminta, laatu ja turvallisuus, kestävä kehitys sekä kansainvälisyys. Tulevaisuudessa matkailu- ja palveluliiketoiminnassa korostuvat lähialuematkailu, tuotteistamis- ja palveluosaaminen sekä monimediaiset palvelut.

Restonomikoulutusta kehitetään jatkuvasti työelämän kanssa. Näin varmistetaan, että sinä pääset jo opintojesi aikana verkostoitumaan oman alasi yritysten ja yrittäjien kanssa. Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä omaa tietokonettasi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | Matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) | Matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: