AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomi (AMK) | matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Video

Restonomi (AMK) | matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta | päivätoteutus

kampus, kolme ihmistä ja lab logo

LABin matkailu- ja tapahtumaliiketoiminnan koulutuksessa valmistut restonomiksi (AMK). Restonomiopinnoissasi opit keskittymään asiakkaan kokonaisvaltaiseen kokemukseen yhdistämällä palvelu- ja vieraanvaraisuusosaamista ja digitaalisia ratkaisuja.

Matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan restonomiopiskelijana ja alalla työskentelevänä olet aitiopaikalla ihmisten elämäntyylien, tarpeiden ja kiinnostuksenkohteiden muutoksissa. Osaat ymmärtää ja yhdistää yritysten liiketoiminnallisia tavoitteita ja asiakkaiden tunnemaailmaa.

Juuri vieraanvaraisuusosaaminen erottaa restonomin muista ammattilaisista ja asiantuntijoista ja tämä on muuttuvina aikoina tärkeämpää kuin koskaan. Koronapandemian myötä matkailu-, ravintola- ja tapahtuma-alan palvelut tarvitsevat kipeästi uutta näkemystä, ennakkoluulotonta kehittämisotetta ja rohkeutta. Tunnistatko itsesi?

Opiskele digitaitoiseksi palveluosaajaksi

LABista valmistuvana restonomina olet digitaitoinen palveluosaaja. Osaat hyödyntää nykyaikaista teknologiaa monipuolisesti ja uskallat tarttua erilaisten palveluyritysten kehittämishaasteisiin ennakkoluulottomasti. Sinulla ei mene sormi suuhun tiukassakaan palvelutilanteessa, vaan osaat ratkaista ongelmia ja toimia vaativienkin asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Osaat ylittää odotukset!

Opit huomioimaan sekä asiakkaiden että yritysten näkökulmia ja suunnittelemaan käyttäjälähtöisiä ja monikanavaisia palveluja. Osaat myös myydä palveluja ja kehittää markkinointia sekä suunnitella erottuvaa, kannattavaa liiketoimintaa. Kilpailussa ihmisten huomiosta, ajasta, rahasta ja sydämestä kilpailukenttänäsi on koko maailma.

LABin matkailu- ja tapahtumaliiketoiminnan restonomikoulutus on sinun valintasi, jos haluat opiskella

  • joustavasti
  • käytännönläheisesti
  • toiminnallisesti ja tekemällä oppien
  • monipuolisesti
  • myös verkossa

Monipuolinen ja innostava restonomikoulutus

LABin restonomikoulutuksessa matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta näyttäytyy sinulle monipuolisesti. Matkailu-, majoitus- ja ravintola-alan ydinosaamisen lisäksi vahvistat ammatillista osaamistasi valitsemillasi painotuksilla.

Tulevaisuuden työmarkkinoiden ja vapaa-ajan palveluiden kannalta on tärkeää, että saat kokemusta tutumpia hotelli- ja ravintolapalveluja laajemmin. Yhä useammin ylivoimaiset asiakaskokemukset nojaavat tapahtumien, hyvinvoinnin, kulttuurin, vapaa-ajan, teknologian sekä matkailu- ja ravintola-alan yhdistämiseen.

Ensimmäisenä opiskeluvuonna saat oppia käytännönläheisesti työskentelemällä aidoissa käytännön tilanteissa alan yrityksissä. Pääset näin luomaan kallisarvoisia kontakteja yrityksiin.

Toisena opiskeluvuonna pääset tarttumaan käytännönläheiseen palvelukehitysprojektiin ja kehittämään alan yritysten palveluja ja näyttämään näin osaamistasi monipuolisesti.

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 140 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 80 op
Harjoittelu 30 op
Opinnäytetyö 15 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 70 op
Valinnaiset ammatilliset opinnot sekä vapaasti valittavat opinnot 70 op

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | matkailu- ja tapahtumaliiketoiminta | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu