Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-50 yhteensä 253 tulosta
Näyttää 1-50 yhteensä 253 tulosta

Tekniikka - tekniikkakoulutus, tekniiikkaopinnot -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Teknillistieteellinen ala kouluttaa asiantuntijoita tekniikan eri osa-alueiden tehtäviin. Tehtävät liittyvät toisaalta tekniikan taitamiseen ja toisaalta ympäristömme esteettiseen suunnitteluun. Teknillistieteellisen alan tutkinnot ovat tekniikan kandidaatin tutkinto, joka on alempi korkeakoulututkinto sekä diplomi-insinöörin (dipl.ins., DI), arkkitehdin ja maisema-arkkitehdin ylemmät korkeakoulututkinnot.

Tekniikkaopinnot ammattikorkeakoulussa

Ammattikorkeakoulujen tarjoamissa opinnoissa löytyy useita mahdollisuuksia. AMK voi olla oikea vaihtoehto sinulle, jos haluat suorittaa ammatillispainotteisen ja käytännönläheisen korkeakoulututkinnon. Koulutusohjelmia on mm. automaatiotekniikassa, energiatekniikassa, kemiantekniikassa, kone- ja tuotantotekniikassa, logistiikassa, paperikoneteknologiassa ja sähkötekniikassa.

Opiskelu ulkomailla

Yleisin tapa ulkomailla opiskeluun on opiskelijavaihto. Vaihtoon voi päästä opiskelijavaihto-ohjelmien kautta tai hankkimalla vaihto-opiskelupaikkansa itse. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia. Jos taas olet kiinnostunut suorittamaan koko tekniikan alan tutkinnon ulkomailla, kannattaa sinun ottaa yhteyttä suoraan  kouluun saadaksesi kaikki tarvittavat tiedot.

Työelämässä

Tekniikan alalta valmistuneet voivat työskennellä esim. tuotannossa, tuotekehityksessä, suunnittelussa ja markkinoinnissa. Työpaikkoja on mm. teollisuuslaitoksissa, rakennusalalla, tietotekniikkayrityksissä ja suunnittelutoimistoissa. Valmistuneita työskentelee myös opetustehtävissä tekniikan alan oppilaitoksissa, jonka lisäksi myös valtio ja kunnat työllistävät tekniikkaa opiskelleita. Onnea opintoihisi!

Vertaile koulutuksia