AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Insinööri (AMK) | konetekniikka | verkko-opinnot

Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Etätoteutus

Insinööri (AMK) | konetekniikka | verkko-opinnot

Konetekniikan insinöörinä olet luovan suunnittelun, tuotannon ja tuotekehityksen asiantuntija.

Konetekniikan insinöörin työllistymismahdollisuudet ovat hyvät, sillä konetekniikan osaajista on Suomessa jo pulaa. Muuttuva yhteiskunta, kehittyvä teknologia ja erilaiset digitaaliset ratkaisut vaativat osaamiseltaan päivitettyä korkeasti koulutettua työvoimaa. Opiskelemalla alaa pääset mukaan päättämään tulevaisuuden teknologioista. Voit työskennellä esimerkiksi mekaniikkasuunnittelijana, tuotanto- tai huoltoinsinöörinä, asiantuntijana tai myynti-insinöörinä. 

Koulutuksen perusosaamiseen kuuluu matematiikan, fysiikan sekä kielten opintoja. Ammattiosaaminen sisältää mekaniikka- ja automaatiosuunnittelua, materiaali- ja valmistustekniikkaa, toimilaitevalintaa ja mitoitusta sekä toiminnanohjausta. Opiskelija voi syventää osaamistaan mekaniikkasuunnitteluun, automaatiosuunnitteluun tai tuotantotalouteen. Koulutuksessa painotetaan teknistä osaamista. 

Koulutuksen avulla voit myös päivittää toisen alan insinööritutkintosi esimerkiksi koneensuunnittelun tarpeisiin. Lähtökohtana on tunnistaa aiemmin opittu sekä opinnollistaa opintojen aikana tutkinnon edellyttämää osaamista kerryttävät työtehtävät.

Konetekniikan insinöörikoulutuksessa opiskellaan monipuolisesti ja joustavasti

Konetekniikan verkko-opintoina toteutettava koulutus avaa mahdollisuuden joustavaan oppimiseen ajan ja paikan suhteen. Taustaosaamisestasi riippuu, voiko tutkinnon suorittaa 100 % virtuaalisesti, vai vaaditaanko tutkintoon käytännön näyttöjä laboratorioissa tai työsuhteen kautta. 

Opintoihin sisällytettävät laboratorionäytöt järjestetään heti opintojen alussa ilmoitettavina intensiiviviikkoina tai -päivinä. Nämä edellyttävät läsnäoloa LABin Lahden kampuksella.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu