Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Lahti
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

Haluatko opiskella fysioterapeutiksi verkkopainotteisesti?

Fysioterapeutti on kuntoutuksen ammattilainen, jonka työssä painottuvat toimintakyvyn arviointi, ylläpito ja edistäminen.

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa fysioterapeuttikoulutuksessa opiskellaan monimuoto-opiskeluna, jossa yhdistyvät verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu, tiimityöskentely ja lähiopiskelu kampuksella. Teoriaopinnot opiskellaan verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen ja säännöllisissä ryhmän verkkotapaamisissa.

Lähiopetusviikoilla harjoitellaan käytännön- ja kädentaitoja kampuksella. Ammatillinen harjoittelu tapahtuu fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelujaksoilla, joita voit toteuttaa erilaisissa fysioterapeutin työympäristöissä esimerkiksi kotipaikkakunnallasi. Opiskelu on käytännönläheistä ja pääset soveltamaan oppimaasi aidoissa asiakastilanteissa, työelämän hankkeissa ja osana moniammatillisia ryhmiä.

Verkkotapaamiset toteutuvat viikoittain maanantai- ja tiistai-iltapäivisin klo 14.00–18.00. Käytännön- ja kädentaitoja harjoitellaan Lappeenrannan kampuksella kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon.

Opinnot alkavat orientaatiopäivillä. Opiskelu edellyttää sinulta aktiivista opiskeluotetta, itseohjautuvuutta sekä mahdollisuutta osallistua sovittuihin yhteisiin oppimistapahtumiin lähipäivinä, verkossa ja pienryhmissä. Sinun tulee varata aikaa opiskeluun keskimäärin 40 h/viikko.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti