Kuvataiteilija (ylempi AMK) | kuvataide

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Lappeenranta
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kuvataiteilija (ylempi AMK) | kuvataide

Sisältö

Opetus tapahtuu joustavasti monimuoto-opetuksena. Kuvataiteen YAMK-opinnot järjestetään etukäteen sovittuina ajankohtina pääosin verkossa. Osa ohjauksesta toteutetaan Lappeenrannan kampuksella LABin työpajoissa. Opiskelijoiden tukena toimii tutoropettaja.

Opinnot keskittyvät taiteelliseen ja teoreettiseen osaamiseen, asiantuntijatyöosaamisen sekä julkiseen taiteeseen liittyviin opintoihin. Koulutuksessa syvennetään taiteilijan taiteellista ja teoreettista tietämystä.

Opinnot parantavat taiteilijan valmiuksia tuoda omaa osaamistaan ja tuotantoaan esille sekä kykyä tehdä julkisen taiteen tarjouksia. Opintojen yhteydessä käydään läpi kehittämistyöhön ja projektin johtamiseen liittyviä piirteitä, jotka tukevat alan asiantuntijaosaamista.

Keskeinen osa opintoja on myös opinnäytetyö. Kuvataiteen ylemmän tutkinnon (YAMK) opinnäyte muodostuu julkisen taiteen suunnitteluprojektista ja sitä koskevasta kirjallisesta raportista.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kuvataiteilija (ylempi AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti