Näyttää 1-19 koulutusta 19 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-19 koulutusta 19 tuloksesta

Logistiikka -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Operatiivinen suunnittelu

Logistiikan operatiivinen suunnittelu tähtää tuotantoprosessien toteutumiseen suunnitellusti. Operatiivinen suunnittelu pohjautuu tietojärjestelmiin, joissa on yhteydet esimerkiksi alihankkijoiden ja tukku- tai vähittäiskaupan järjestelmiin.

Logistiikan operatiivista suunnittelua tehdään monilla eri, pitkälti työpaikkakohtaisilla, ammattinimikkeillä. Näitä ovat esimerkiksi kehityspäällikkö, konseptipäällikkö, suunnittelupäällikkö, varastopäällikkö, logistiikkasuunnittelija, kuljetussuunnittelija, kuljetusesimies, käsittelyesimies ja ajojärjestelijä.

Kuljetussuunnittelija

Kuljetussuunnittelija vastaa omalla alueellaan tavarankuljetuksen suunnittelusta ja toteutumisesta. Tavoitteena on kuljetusten hoituminen mahdollisimman taloudellisesti ja tehokkaasti. Kuljetussuunnittelijan ammatissa tarvitaan erityisesti järjestelmällisyyttä, pitkäjänteisyyttä, vuorovaikutustaitoja sekä nopeaa päätöksentekokykyä.

Kuljetussuunnittelija suunnittelee kuljetusreittejä ja kuljetusjärjestelmiä, joiden kautta tavarat kulkevat lähettäjiltä vastaanottajille. Kuljetussuunnittelija voi toimia myös myynti- ja markkinointitehtävissä. Myynti- ja markkinointitehtävissä toimiva logistiikkasuunnittelija käy tapaamassa asiakkaita ja kertomassa heille, miten kuljetusten kustannukset muodostuvat.

Vertaile koulutuksia