AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Liikennealan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Riihimäki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liikennealan koulutus | insinööri | monimuotototeutus

Liikennealan koulutus, insinööri | tyttö huomioliivissä

Liikennealan koulutuksessa voit erikoistua liikennesuunnitteluun tai älykkäisiin liikennejärjestelmiin. Opit, kuinka liikennettä ohja​taan ja sen käyttäytymistä ennustetaan. Liikennealan AMK-insinöörinä tiedät, kuinka henkilöautot, tavarakuljetukset, joukkoliikenne, pyöräilijät ja kävelijät sovitetaan yhteen turvallisesti, taloudellisesti ja ympäristöystävällisesti.

HAMK on Suomen ainoa ammattikorkeakoulu, joka on erikoistunut liikennesuunnitteluun ja älyliikenteen mahdollisuuksiin osana liikenteen ja kuljetusten suunnittelua sekä hallintaa.

Liikennealan koulutus on insinöörikoulutusta, joka sopii hyvin opiskelijalle, jolla on loogista päättelykykyä ja joka on kiinnostunut ihmisten arjen liikkumisratkaisuista.

Työelämässä

HAMKista valmistut liikennealan asiantuntijaksi, jolle riittää kysyntää työmarkkinoilla. Valmistuttuasi liikennealan insinööriksi (AMK) sijoitut työelämässä erilaisiin liikennesuunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Liikennealan asiantuntijaosaamista tarvitsevat liikennealan konsulttitoimistot, liikennealaa palvelevat yritykset, kunnat ja kaupungit, maakunnan liitot ja kuntayhtymät, joukkoliikenneviranomaiset, valtion virastot ja oppilaitokset sekä kotimaiset ja kansainväliset kuljetus- ja logistiikkayritykset.

Liikennealan koulutuksen sisältö

Hämeen ammattikorkeakoulun liikenneala on Suomen ainoa liikennesuunnitteluun ja älyliikenteen kysymyksiin erikoistunut amk-tutkintoon johtava koulutus. Liikennealan insinööri (AMK) tutkinto on laajuudeltaan 240 opintopistettä ja sen suorittaminen kestää noin 4 vuotta.

Liikennealalla voit suunnata opintosi joko

  • liikennesuunnitteluun ja/tai
  • älykkäisiin liikennejärjestelmiin

Pakollisten ja valinnaisten opintojen lisäksi tutkintoon sisältyy myös harjoittelu ja opinnäytetyö.​ Lisäksi opintojesi aikana kehität kielitaitoasi ja viestinnän osaamista, perehdyt projektityöskentelyyn ja opit toimimaan yhteistyössä alan toimijoiden kanssa. Myös ympäristöasiat ja kansainvälisyys kuuluvat liikennealan opiskelijoiden opintoihin.

Sinulla on mahdollisuus valita henkilökohtaisen opintosuunnitelmasi mukaisesti opintoja myös muista koulutusohjelmista tai suorittaa opintoja jossakin yhteistyöoppilaitoksessa ulkomailla.​

Monimuoto-opiskelu

Voit opiskella liikennealan insinööriksi myös työn ohessa monimuoto-opiskeluna. Monimuoto-opiskelu perustuu omaan aktiivisuuteesi ja itseopiskeluun, jota tuemme verkko-opinnoilla ja Riihimäen kampuksen lähipäivillä noin kerran kuukaudessa. Huomioithan että monimuoto-opiskelu vaatii aktiivista itseopiskelua lähiopetukseen osallistumisen lisäksi!

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Riihimäki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus tai hakukelpoisuus vastaavalle alalle.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikennealan koulutus | insinööri | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulusta löydät kolme eri opiskelutapaa

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) on oppimis- ja tutkimusyhteisö tekijöille, jotka haluavat muuttaa maailmaa. Meitä on noin 9 000 biotalouden, hyvinvoinnin, koulutuksen, liiketoiminnan, muotoilun ja teknologian tulevaisuuden tekijää. Toimimme seitsemällä kampuksella Kanta-Hämeen ja Etelä-Pirkanmaan alueella, verkossa ja kansainvälisesti. Opiskelijoille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneillemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu