Restonomi (AMK) | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
   
Monimuotototeutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Restonomi (AMK) | monimuotototeutus

Restonomina olet matkailu- ja ravitsemisliiketoiminnan ja sen kehittämisen laaja-alainen osaaja.

Matkailu- ja ravitsemisalan moniosaajille on työmarkkinoilla suuri kysyntä. Toimiala kasvaa ja työllistää myös tulevaisuudessa ja tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia kotimaassa ja kansainvälisesti. Matkailu- ja ravitsemisliiketoiminnan lisäksi restonomi voi työskennellä laajasti palveluliiketoiminnan koko toimikentällä.

Savoniasta valmistuneet restonomit ovat olleet valmistumisvaiheessa Suomen tyytyväisimpiä opintoihinsa. Opiskelijamme arvostavat yhteisöllistä ja välitöntä opiskeluilmapiiriämme. Savoniassa on mukava opiskella restonomiksi!

Savonian restonomikoulutus antaa valmiuksia työskennellä innostavana ja kannustavana esihenkilönä.  Yritysvierailut, elinkeinon kanssa tehtävät projektit ja harjoittelut tarjoavat verkostoitumismahdollisuuksia ja kehittävät tiimityötaitojasi. Koulutuksessa saat valmiuksia menestyä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä.

Sinun ei tarvitse vielä koulutukseen hakeutuessasi tai sitä aloittaessasi tietää, mihin osa-alueisiin tai tehtäviin haluat suuntautua matkailu- ja ravitsemisalan monipuolisista mahdollisuuksista. Suuntautumista tehdään opintojen edetessä henkilökohtaisilla opiskeluvalinnoilla.

Koulutuksen sisältö

Monimuoto-opinnot toteutetaan lukukausittain aikataulutettuina verkko-opintoina, joiden lisäksi järjestetään intensiivipäiviä yleensä kampuksella muutaman kerran lukuvuodessa. Opinnot sopivat mainiosti myös työelämässä oleville ja muualla Suomessa asuville.

Intensiivipäivät tukevat merkittävästi opintojen etenemistä ja niille osallistumista edellytetään.

Savonian restonomikoulutus on käytännönläheistä ja joustavaa. Voit yksilöllisesti rakentaa opinto- ja urapolkuasi monipuolisilla valintamahdollisuuksilla.

Asiantuntijuutesi ja osaamisesi kehittyy opintojen aikana perusosaamisesta syventävään ammatilliseen osaamiseen. Syventävissä opinnoissa korostuu elämyksellisten ja vastuullisten matkailu- ja ravitsemispalveluiden suunnittelu, toteutus ja kehittäminen.

Valinnoillasi voit syventää osaamistasi esimerkiksi tapahtuma- ja ohjelmapalveluista, gastronomia- ja juomatietoudesta tai vaikkapa myynnistä ja markkinoinnista. Lisäksi voit kehittää kielitaitoasi Savonian monipuolisen ja työelämälähtöisen kielitarjonnan myötä.

Tärkeä osa opintojasi ja tulevaa urapolkuasi ovat harjoittelujaksot, jotka voit tehdä Suomessa tai ulkomailla, myös useammassa osassa.

Uramahdollisuudet

Restonomit työllistyvät monenlaisiin työtehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisesti matkailu- ja ravitsemisalan sekä palveluliiketoiminnan esimies- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Restonomiopinnot antavat sinulle hyvän pohjan myös yrittäjänä toimimiseen. Työpaikkanasi voi olla myös muut erilaiset palvelualan yritykset ja organisaatiot.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomi (AMK) | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomi (AMK) | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: