Sivuston käyttötapa: Mobiili

Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Videoesittely

Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus

Fysioterapeuttikoulutus

Fysioterapeuttikoulutus

Fysioterapeuttina erikoistut ihmisen liikkeeseen, liikkumiseen ja toimintakykyyn. Fysioterapeutin työssä tärkeää on asiakkaan kohtaaminen ja ohjaaminen, asiakkaan tutkiminen ja kliininen päätöksenteko, fysioterapiataidot sekä erilaisten menetelmien soveltaminen ja kehittäminen.

Opinnoissa on teoriaopintoja, työpaja‎työskentelyä ja harjoittelua. Opintoja voi tehdä koko opintojen ajan myös erilaisissa työelämäyhteistyössä toteutettavissa projekteissa, joista opiskelijat antavat hyvää palautetta. Tiimissä toimiminen, vastuunotto ja työelämäkumppanit motivoivat opiskelijoita ja edistävät oppimista. Osaamisistaan voi syventää esimerkiksi sairaaloiden, palvelukeskusten tai liikuntatoimen toimeksiannoissa. Myös urheiluseurat, järjestöt tai yritykset ovat tärkeitä kumppaneita. 

Käytännön fysioterapiataitoja opitaan myös neljän harjoittelujakson aikana sekä opintojaksojen työpajoissa, joissa on mukana asiakkaita. Lisäksi opiskelija voi halutessaan täydentää opintojaan valinnaisella viidennellä harjoittelujaksolla.

Kansainvälisyyden mahdollisuudet ovat fysioterapiaopiskelijoiden tarjolla laajasti. Yhteistyökorkeakouluja on ympäri maailmaa ja harjoittelun tekeminen toisessa maassa on suosittua. Fysioterapian kirjallisuudesta suuri osa on saatavana vain englanniksi, joka myös edistää kansainvälisiä taitoja.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu

» Laurea somessa

Laurea toimii kuudella kampuksella Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Lohjalla, Otaniemessä, Porvoossa sekä Tikkurilassa. Laurea kouluttaa tulevaisuuden ammattilaisia kymmenessä suomenkielisessä ja kuudessa englanninkielisessä AMK-koulutuksessa. Lisäksi oppilaitoksessa voi opiskella jatko-opiskella ylemmän AMK-tutkinnon suomeksi tai englanniksi. Laureassa opiskelu painottuu aitoihin työelämäprojekteihin ja -toimeksiantoihin, mikä tarkoittaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Laurea-ammattikorkeakoulu yhteystiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu

Ratatie 22
01300 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.laurea.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: