Fysioterapeutti (AMK) | fysioterapia | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kevät
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Fysioterapeutti (AMK) | fysioterapia | monimuotototeutus

Fysioterapeutti (AMK) | fysioterapia | monimuotototeutus

Koulutus toteutuu monimuoto-opiskeluna, jossa vuorottelevat lähiopetus, etä- ja verkko-opiskelu sekä työelämäharjoittelut. Koulutuksen kuormittavuus vastaa päätoimista opiskelua ja opintopisteitä suoritetaan lukukautta kohti 30 opintopistettä (60 opintopistettä vuodessa). Opiskeluaika on 3,5 vuotta.

Monimuotototeutus mahdollistaa jossain määrin työnteon opiskelun ohella. Työnteko opiskelun ohessa vaatii sekä opiskelijalta että työnantajalta joustoa onnistuakseen. Monimuoto-opiskelu edellyttää opiskelijalta omatoimisuutta ja vastuunkantoa oppimisestaan, koska lähiopetusta on vähemmän kuin päivätoteutuksessa.

Lähiopetuspäiviä on pääsääntöisesti viikossa 2-3. Opinnot sisältävät lähiopetuspäivien lisäksi työelämäharjoittelua. Lähiopetuspäivien välillä opiskella itsenäisesti ja ryhmissä hyödyntäen mm. oppilaitoksen digitaalisia oppimisympäristöjä.

Fysioterapeutin työ

Fysioterapeutti toimii erilaisissa tehtävissä asiakkaiden kanssa sekä asiantuntijana moniammatillisissa tiimeissä. Työssä edistetään ja tuetaan yksilöiden ja ryhmien terveyttä, liikunta-, toiminta- ja työkykyä ja ollaan mukana kehittämässä asuin- ja elinympäristöjä. Koulutuksella kartutetaan myös yrittäjyyteen, oman osaamisen markkinointiin sekä palvelujen tuotteistamiseen liittyviä taitoja.

Fysioterapeutti voi työskennellä itsenäisenä ammatinharjoittajana, yrittäjänä tai toisen palveluksessa kuntoutuspalvelujärjestelmän eri alueilla esimerkiksi sairaaloissa ja terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa ja kylpylöissä, työterveyshuollossa, kansanterveys-, liikunta- ja vammaisjärjestöissä, sosiaalitoimen alueella vanhain- ja päiväkodeissa tai koulu- ja liikuntatoimessa.

Koulutuksen myötä tunnistetaan työelämän kehittämistarpeita ja kyetään vastaamaan niihin. Koulutus mahdollistaa ammatissa toimimisen myös ulkomailla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen