AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu, paikassa Joensuu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus

Fysioterapeuttiopiskelija harjoittelee

Fysioterapeuttina sinulla on kädentaidot ja anatomian tuntemus, joilla autat ihmisiä. Voit toimia fysioterapiapalvelujen tuottajana ja kehittäjänä. 

Fysioterapiapalveluiden tarve kasvaa voimakkaasti terveyden- ja sairaanhoitopalvelujen kehittämisen myötä. Fysioterapia ei rajoitu pelkästään fyysisiin tarpeisiin, vaan yhtä lailla tärkeitä ovat psyykkinen ja sosiaalinen jaksaminen.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena fysioterapeuttina osaat tunnistaa eri-ikäisten ja toimintakyvyltään erilaisten asiakkaiden tarpeet ja räätälöidä kokonaisuuden tilanteen vaatimalla tavalla ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Vuorovaikutus asiakkaan ja sinun välilläsi on onnistumisen perusta, ja annamme hyvät eväät sen rakentamiseen.

Fysioterapeuttiopinnoissa opiskelet ihmisen anatomiaa, motorista kehittymistä ja oppimista. Iso osa opintojasi ovat toimintakyvyn harjoittamiseen ja tukemiseen liittyvät opintojaksot. Opintojen aikana myös harjoittelet paljon: oppitunneilla, harjoittelussa ja työelämässä. Sinulta luonnistuu myös itsenäinen opiskelu.

Fysioterapeutti työelämässä

Fysioterapeuttina voit toimia fysioterapiapalvelujen tuottajana ja kehittäjänä. Työpaikan löydät joko yrittäjänä, ammatinharjoittajana tai toisen palveluksesta.

Fysioterapeutin osaamista tarvitaan laajasti: sairaaloissa, terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, kuntoutuslaitoksissa, järjestöissä ja erilaisissa projekteissa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeutti (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Karelia-ammattikorkeakoulu
Tikkarinne 9
80200 Joensuu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...

Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu