AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Estenomi (AMK) | kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus | päivätoteutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Vantaa
Pituus
3,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Estenomi (AMK) | kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus | päivätoteutus

Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus

Kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan estenomitutkinnon voit opiskella suomeksi ainoastaan Laureassa. Opinnot sisältävät sekä liiketalouden että kosmetiikan raaka-aineiden tuntemusta ja opiskelijat tuntevat kosmetiikkatuotteen koko elinkaaren valmistamisesta myyntiin, markkinointiin, lainsäädäntöön ja kierrätykseen saakka. Valmistuneet estenomit voivat työllistyä esimerkiksi kosmetiikan valmistuksen, jakeluun, markkinointiin ja myyntiin liittyviin tehtäviin tai hankkia ammatinopettajan pätevyyden.

Estenomiopintojen keskiössä on kosmetiikan ostaminen ja myynti. Siksi opintoihin kuuluukin erityisesti liiketalouden, markkinoinnin ja lainsäädännön teoriaa. Esimerkit ja teoria pyritään kuitenkin aina sitomaan kauneudenhoitoalaan ja sen käytäntöön. Erityisenä piirteenä Laurean estenomiopintoissa on laboratoriotyöskentely. Teoriaopintoihin kuuluu kosmetiikan raaka-aineisiin tutustumista ja laboratoriossa opiskelijat pääsevät tutustumaan kosmetiikkatuotteiden sisältöön ja siihen, miten erilaiset tuotteet rakentuvat.

Opintoihin kuuluvat 1 tai 2 työharjoittelujaksoa suoritetaan yleensä 3. ja 4. opiskeluvuoden syksyllä, kun opiskelijalle on ehtinyt kertyä monipuolisesti alan osaamista. Yleisimpiä kauneudenhoitoalan opiskelijoiden harjoittelutehtäviä ovat assistentin tehtävät erilaisissa kosmetiikan maahantuonti- ja jakeluyrityksissä. Harjoittelupaikkoja on tarjolla myös verkkokaupan, markkinoinnin sekä kosmetiikan valmistajien puolella.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Vantaa
  • Hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Estenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Estenomi (AMK) | kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu