Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | päivätoteutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Mustiala
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Agrologin opintoja suorittava opiskelija tekee tuttavuutta lehmän kanssa navetassa

Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | päivätoteutus

Opiskelija oppii monipuoliset maaseutuelinkeinoihin kuuluvat työtaidot nykyaikaisella opetusmaatilalla ja harjoittelutiloilla. Opinnoissa kehitetään myös oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, sekä esiintymis- ja kielitaitoja. Maatalous on osa elintarvikeketjua, elinkeinoelämää ja vastuullista biotaloutta. Opinnot varmistavat, että valmistunut opiskelija osaa toimia näissä maaseudun verkostoissa ja rakentaa omaa ammatillista ja henkilökohtaista suhdeverkostoa.

Agrologiksi valmistuneella on valmiudet toimia maaseutusektorin teollisuuden ja elinkeinoelämän tuotanto-, kauppa-, palvelu-, suunnittelu-, opetus-, tutkimus- ja kehitystehtävissä, itsenäisenä yrittäjänä sekä alaan liittyvissä viranomaistehtävissä. Tehtävänimikkeenä voi olla maaseutuyrittäjä, projektipäällikkö, tuotepäällikkö, tilanjohtaja, opettaja, myyntipäällikkö, maaseutuasiamies, asiantuntija, tarkastaja tai tutkimusmestari.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opitaan kestävän kasvituotannon, kotieläintuotannon, maatalousteknologian, bio- ja kiertotalouden ja maaseutuyrittäjyyden käytäntöjä sekä alan teoreettinen perusta ympäristönäkökulmat huomioiden.

Opintojen aikana opiskelija voi syventää omaa osaamistaan henkilökohtaisten tavoitteidensa mukaisesti esimerkiksi hevostaloudessa, maidontuotannossa, erikoiskasvien viljelyssä tai metsätaloudessa. Agrologiopinnoissa opitaan myös tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa, kansainvälisyyttä sekä maaseudun verkostoissa toimimista.

Opiskelu on käytännönläheistä ja vastaa työelämän osaamistarpeisiin. Teoriaopetuksen rinnalla oppimista tapahtuu paljon käytännön oppimisympäristöissä niin koulujen omissa tiloissa kuin ulkopuolisissa yrityksissä ja alan organisaatioissa. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti sekä aidoissa että verkkoympäristöissä, tiimeissä ja projekteissa.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu on käytännönläheistä ja vastaa työelämän osaamistarpeisiin. Teoriaopetuksen rinnalla oppimista tapahtuu paljon käytännön oppimisympäristöissä niin koulujen omissa tiloissa kuin ulkopuolisissa yrityksissä ja alan organisaatioissa. Opiskelu tapahtuu monimuotoisesti sekä aidoissa että verkkoympäristöissä, tiimeissä ja projekteissa. Opiskeluun kuuluu harjoittelu, ja osan opinnoista voi suorittaa ulkomailla.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maaseutuelinkeinojen koulutus | agrologi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen