Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Oulu
marker Hakuaika käynnissä

Alkavat koulutukset
Oulu
tammikuu 2024

Oulu
Syksy

Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus

Liiketalouden asiantuntijoita tarvitaan työelämässä aina. Oamkin tradenomikoulutus tarjoaa monta erilaista polkua josta voit valita juuri oman mielenkiintosi ja urasuunnitelmasi mukaisen kokonaisuuden. Tervetuloa opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi Oulun ammattikorkeakouluun!

Jokainen yritys ja organisaatio tarvitsee menestyäkseen liiketalouden osaamista.  Liiketalouden tradenomina sinusta voi tulla huippumyyjä, finanssivelho, kirjanpitoguru, henkilöstöekspertti tai yrittäjänero. Kun löydät oman juttusi ja osaamispolkusi, loppu on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua matkallasi!

Liiketalouden opintojen sisältö 

Ensimmäisen vuoden aikana opiskelet perusopinnot, joiden aikana saat kattavan katsauksen liiketalouden ilmiöihin. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana teet oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) ammattiopintoja varten, jotka alkavat toisena opiskeluvuotena. Osaamispolkuja on tarjolla seuraavasti:

  • johtaminen ja hr
  • markkinointi ja myynti
  • taloushallinto
  • juridiikka
  • Terwa-akatemia (tiimiyrittäjyys)

Syksyllä alkavassa päivätoteutuksessa opiskelevat opiskelijat tekevät osaamispolkuvalinnat ensimmäisen opiskeluvuoden keväällä. Valintoja varten opiskelijat nimeävät ensimmäisen ja toisen hakutoiveensa. Kaikille opiskelijoille tarjotaan paikka jompaankumpaan näistä. Jos johonkin osaamispolkuun on enemmän ensisijaisia hakijoita kuin sinne voidaan ottaa, valinta tehdään ensimmäisen lukukauden opintosuoritusten keskiarvon perusteella.

Osaamispolkuihin on koottu ajankohtainen ydinosaaminen. Niiden aikana pääset tekemään projekteja yrityksille, joita toteutetaan jopa yhteistyöyritystemme tiloissa ja heidän laitteillaan. Tavoitteemme on, että valmistuessasi Oamkista sinulla on nykyaikainen osaaminen, jota työpaikat arvostavat.

Koulutuksen toteutus

Jos valitset opiskelumuodoksi päiväopinnot, koostuvat arkipäiväsi lähiopetuksesta sekä opiskelijatiimien projekteista. Lähopetustunnit sijoittuvat yleensä kello 8–16 väliselle ajalle. Valinnaiset opinnot voivat sijoittua myös ilta-aikaan.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun ammattikorkeakoulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (AMK) | liiketalous | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: