Liiketalouden koulutus, Porvoo | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus

Haaga-Helia
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Porvoo
marker Hakuaika käynnissä

Alkavat koulutukset
Porvoo
Syksy

Porvoo
Kevät
Liiketalouden koulutus, Porvoo | tradenomi | päivätoteutus / Haaga-Helia

Liiketalouden koulutus, Porvoo | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus

Liiketalouden tradenomi saa äänensä kuuluville esimies-, asiantuntija- ja kehittämistehtävissä. Tradenomin tutkinto ja sitä edeltävät yritysyhteistyötä runsaasti sisältävät opinnot ovat työmarkkinoilla kovaa valuuttaa.

Haaga-Helian tradenomikoulutus tarjoaa mahdollisuuden opiskella liiketalouden osa-alueita monipuolisesti ja käytännönläheisesti, yhteistyössä yritysten kanssa. Perus- ja asiantuntijaopintojen sekä työharjoittelun myötä opiskelijalle kertyy laaja-alaista näkemystä ja liiketoimintaosaamisen pääomaa, jolle on kysyntää niin kotimaisilla kuin kansainvälisilläkin työmarkkinoilla.

Koulutuksen tavoitteet:  

Liiketalouden tradenomilla on kokonaisvaltainen käsitys yritystoiminnasta. Liiketalouden tradenomi

  • osaa analysoida ja ymmärtää liiketalouden ilmiöitä.  
  • osaa toimia muuttuvissa olosuhteissa tulevaisuutta ennakoiden.  
  • ottaa huomioon liiketoiminnan kannattavuuden ja vastuullisuuden.
  • osaa työskennellä tiimeissä ja projekteissa. 
  • on rakentanut ammatillista verkostoa jo opintojensa aikana.
  • osaa hyödyntää tutkittua tietoa sekä soveltaa koulutuksessa hankittua osaamista ja kriittistä ajattelua käytäntöön. 

Millainen tradenomi sinusta tulee?

Sisältömarkkinoija, tiiminvetäjä vai digitaalisen markkinoinnin suunnittelija? Talouspäällikkö, business controller, data-analyytikko, kirjanpitäjä vai yrittäjä? Tradenomi-nimikkeellä valmistuneet ovat työllistyneet esimerkiksi yllä mainittuihin tehtäviin, mutta sinä voit valita juuri omannäköisesi oppimispolun. 

Uudistunut koulutustarjontamme mahdollistaa sinulle opintojen joustavamman ja yksilöllisemmän suunnittelun ja monipuoliset opiskelutavat. Porvoon kampuksen päiväopiskelijana suuntaudut opinnoissasi digitaaliseen ja visuaalisen markkinointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen. Monimuoto-opiskelijana suuntaudut taloushallintoon.  

Suuntautumisopinnoissa pääset profiloitumaan rakentamalla mielenkiintoisia itseäsi kiinnostavia opintoyhdistelmiä. Voit täydentää suuntautumistasi esim. HR:n, juridiikan, myynnin, analytiikan tai hankinnan opintojaksoilla.  Lisäksi voit valita opintoja Porvoon restonomitutkinnon ja kansainvälisten englanninkielisten tutkintojen tarjonnasta.  

Opiskelu käytännössä

Meillä voit opiskella päivä- tai monimuotototeutuksessa. Päiväopetus järjestetään pääsääntöisesti lähiopetuksena arkisin klo 8–16 Porvoo Campuksella. Liiketalouden monimuotokoulutus koostuu etäopiskelusta, verkko-opinnoista ja lähiopetuksesta, ja se sisältää niin itsenäistä työskentelyä kuin ryhmätyöskentelyäkin. Monimuotokoulutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin.

Kampuksellamme on paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja vaihto-opiskelijoita. Kansainvälisyysosaaminen sisältyy useisiin opintojaksoihimme, joiden lisäksi voit valita opintoja englanninkielisestä opetustarjonnastamme. Lisäksi voit hakea opiskelijavaihtoon yli 200 yhteistyökorkeakouluun 44 maassa. Myös työharjoittelun voi suorittaa ulkomailla. 

Oppiminen Porvoon kampuksella tapahtuu aidoissa ja haastavissa työelämäprojekteissa monikulttuurisissa ryhmissä. Projektitoimeksiannot auttavat sinua kehittämään työllistymistä edesauttavia ammatillisia verkostoja jo opintojesi aikana.

Suuntautumisvaihtoehdot, päiväopinnot 

  • Digitaalinen ja visuaalinen markkinointi
  • Liiketoiminnan kehittäminen

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tradenomi AMK

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketalouden koulutus, Porvoo | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketalouden koulutus, Porvoo | Tradenomi (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: