AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuoto

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuoto

Kaksi naista keskustelee

Liiketalouden asiantuntijoita tarvitaan työelämässä aina. Oamkin tradenomikoulutus tarjoaa monta erilaista polkua josta voit valita juuri oman mielenkiintosi ja urasuunnitelmasi mukaisen kokonaisuuden. Tervetuloa opiskelemaan liiketalouden tradenomiksi Oulun ammattikorkeakouluun!

Jokainen yritys ja organisaatio tarvitsee menestyäkseen liiketalouden osaamista.  Liiketalouden tradenomina sinusta voi tulla huippumyyjä, finanssivelho, kirjanpitoguru, henkilöstöekspertti tai yrittäjänero. Kun löydät oman juttusi ja osaamispolkusi, loppu on sinusta itsestäsi kiinni. Me autamme sinua matkallasi!

Liiketalouden opintojen sisältö 

Ensimmäisen vuoden aikana opiskelet perusopinnot, joiden aikana saat kattavan katsauksen liiketalouden ilmiöihin. Ensimmäisen opiskeluvuoden aikana teet oman henkilökohtaisen opintosuunnitelman (HOPS) ammattiopintoja varten, jotka alkavat toisena opiskeluvuotena. Osaamispolkuja on tarjolla seuraavasti:

  • johtaminen ja hr

Osaamispolkuihin on koottu ajankohtainen ydinosaaminen. Niiden aikana pääset tekemään projekteja yrityksille, joita toteutetaan jopa yhteistyöyritystemme tiloissa ja heidän laitteillaan. Tavoitteemme on, että valmistuessasi Oamkista sinulla on nykyaikainen osaaminen, jota työpaikat arvostavat.

Koulutuksen toteutus

Jos valintasi on monimuoto-opiskelu, opintosi koostuvat verkko- ja lähiopetuksesta. Monimuoto-opinnoissa on pääsääntöisesti yksi opiskelupäivä kuukaudessa. Lähipäivien välissä on verkko-opetusta sekä itsenäistä työskentelyä yksin ja ryhmissä. Monimuotoryhmässä opiskelu edellyttää sinulta oman ajankäyttösi johtamista sekä kykyä omaksua asioita itsenäisesti opiskelemalla. Monimuotoryhmille on määritelty opiskeltava osaamispolku valmiiksi eli et voi valita sitä opintojen aikana. Tarkistathan osaamispolun Oamkin sivuilta hakuvaiheessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK) | liiketalous | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu