Ympäristöteknologian koulukseen hakeminen

24 helmi 2015
KYSYMYS
Hei! Olisin kiinnostunut ympäristöteknologian (insinööri) opiskelusta mutta ilmeisesti sinne ei ole hakumahdollisuutta lainkaan nyt keväällä. Kysyisin siis että kuinka ympäristötekniikan opiskelu eroaa ympäristöteknologiasta vai onko kyseessä sama asia? Ja kummassa on paremmat työllistymismahdllisuudet ja miten opiskelu on erilaista?

Vastaus

26 helmi 2015

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi! Ympäristöteknologian ja ympäristötekniikan koulutukset vaikuttavat sisällöllisesti aika samanlaisilta ja molemmista myös valmistuu insinööriksi. Riippuu oppilaitoksesta, kutsutaanko koulutusta ympärtistöteknologiaksi vai ympäristötekniikaksi. Ympäristötekniikkaa voit opiskella myös yliopistossa, jolloin valmistut diplomi-insinööriksi.

Ympäristöteknologian tai ympäristötekniikan koulutuksissa voi olla oppilaitoskohtaisia eroja. Suosittelenkin vertailemaan sinua kiinnostavien oppilaitosten koulutuksia. Uskoisin, että työllistymismahdollisuudet ovat sekä ympäristötekniikan että ympäristöteknologian koulutuksissa melko samanlaiset, molemmista kun valmistutaan samalla tutkintonimikkeellä.

Löydät ympäristöalan ammattikorkekoulukoulutuksia täältä. Koulutusten esittelyistä löydät lisää tietoa hakemisesta.

Toivottavasti löydät sinulle sopivan koulutuksen, onnea hakemiseen!

Terveisin,
Saara
Studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.