Suodata
Sähköasentaja / Automaatioasentaja
Koulutustyyppi
Paikka
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-4 koulutusta 4 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-4 koulutusta 4 tuloksesta
Mainokset

Suositut sijainnit

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Sähköasentaja / Automaatioasentaja

Sähkö / Energia -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Energia- ja sähköalalla tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia. Sähköalan koulutus avaa ovet töihin esimerkiksi voimalaitoksissa, sähkö- ja kaukolämpöyhtiöissä ja verkostourakointiyhtiöissä.

Sähköasentaja

Sähköasentajat huolehtivat erilaisista sähköasennustöistä sekä alan huolto- ja korjaustöistä. Sähköasentajien työtehtäviin kuuluvat erilaiset asennus-, huolto- ja korjaustyöt rakennusten sähköasennuksia tekevissä urakointiliikkeissä, sähkön tuotanto- ja jakelulaitoksissa ja teollisuuslaitoksissa.

Varsinaisen asentamisen lisäksi sähköasentajan työhön kuuluu mm. sähköpiirustusten ja asennusohjeiden lukemista sekä asennustarvikeluetteloiden ja aikakaavioiden laatimista.

Sähköinsinööri

Sähköinsinöörit työskentelevät esimerkiksi energiahuollossa, sähkölaitteita ja niiden osia valmistavassa teollisuudessa tai talotekniikan parissa. Sähköinsinöörit työskentelevät monipuolisissa tehtävissä eri työnantajien palveluksessa. Sähköinsinöörin ammatti edellyttää teknistä osaamista, esimiesosaamista, ongelmanratkaisutaitoja, valmiutta tiimityöskentelyyn sekä asiakaspalveluhenkisyyttä Sähköinsinöörin työpaikkana voi olla esimerkiksi sähkö- ja elektroniikkateollisuus, sähkö- ja energialaitokset, sähköasennusliikkeet tai suunnittelutoimistot.

Energia- ja sähköalan opiskelu ulkomailla

Opiskelijavaihto-ohjelmaan osallistuminen on helpoin ja suosituin tapa lähteä ulkomaille opiskelemaan. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvatkin moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia. Sinun kannattaakin kysyä neuvoa suoraan oman koulusi opinto-ohjaajalta. Jos taas olet kiinnostunut suorittamaan koko sähköalan koulutuksen ulkomailla, ota siinä tapauksessa suoraan yhteyttä kiinnostuksesi kohteena olevaan kouluun.