Näyttää 1-10 koulutusta 10 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-10 koulutusta 10 tuloksesta

Merenkulku -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Merenkululla tarkoitetaan vesitse tapahtuvaa tavaroiden ja henkilöiden kuljetusta. Yllä olevasta hakupalvelusta löydät merenkulkualalla Suomessa tarjolla olevia koulutuksia. Koulutusohjelmissa löytyy usein runsaasti valikoimaa kotimaanliikenteen koulutuksesta aina erilaisiin näyttötutkintoihin asti. Voit myös lukea lisää alan koulutuksista alta. Onnea oman koulutuksesi löytämiseen!

Merenkulun perustutkinto

Merenkulun perustutkinnon pääsyvaatimuksena on peruskoulun tai lukion hyväksytty suorittaminen tai ulkomailla suoritetut vastaavat opinnot.

Merkittävä osa opinnoista suoritetaan ohjatussa harjoittelussa laivoissa ja koulualuksissa. Opiskelija voi useimmiten suorittaa ohjattua harjoittelua myös palkallisessa työsuhteessa aluksella.Merenkulun ammattikorkeakoulututkinto

Ammattikorkeakoulutasolla merenkulun koulutusohjelmasta valmistuu merikapteeneja ja merenkulkualan insinöörejä. Merikapteeni opiskelee muun muassa johtamista, aluksen ohjausta, laivatekniikkaa ja merimiestaitoa. Merenkulkualan insinööri opiskelee laivatekniikkaa, huolto- ja kunnossapitoa sekä merimiestaitoa. Koulutusohjelmasta valmistunut voi toimia mm. perämiehenä, yliperämiehenä, päällikkönä, konemestarina tai konepäällikkönä.

Vertaile koulutuksia