Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sjökapten (YH) | dagstudier

Högskolan på Åland
Yhteenveto
4,5 vuotta
ruotsi
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Heltid
Maarianhamina
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sjökapten (YH) | dagstudier

Vill du få ett internationellt yrke med hela världen som arbetsfält?

Utbildningen till sjökapten passar dig som är intresserad av havet, beredd att ta ansvar och samtidigt tycker om att jobba med människor.

Sjökaptensutbildningen vid Högskolan på Åland följer internationella bestämmelser (STCW-konventionen) och erbjuder mångsidig praktik under studietiden.

Centrala studieområden under din utbildning är navigation, transportteknik och ledarskap. Utbildningen varvar teori med praktik i högskolans moderna simulatorer och ombord på vårt skolfartyg.

Utbildningen är bred och du blir även attraktiv för andra sjöfartsrelaterade yrken inom transport, rederi och hamnbranschen.

Utbildningen till sjökapten passar dig som är intresserad av teknik och samtidigt tycker om att jobba med människor. Du studerar bland annat navigation, lasthantering, meteorologi, ledarskap och ekonomi. Utbildningen varvar teori med praktik i högskolans simulatorer, ombord på vårt skolfartyg och ombord på fartyg i utrikestrafik. Sjökaptensutbildningen vid Högskolan på Åland följer internationella bestämmelser (STCW-konventionen) och erbjuder mångsidig praktik under studietiden.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen ja kelpoisuus

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Sjökapten (YH), Merikapteeni (AMK)

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Högskolan på Åland är en liten högskola som inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Småskaligheten och närheten mellan studerande och anställda är ett kännetecken för Högskolan på Åland liksom den vackra miljön i sjöfartsstaden Mariehamn. Inom Högskolan på Åland...


Lue lisää oppilaitoksesta Högskolan på Åland ja katso koulutustarjonta täältä

Kontaktuppgifter till Högskolan på Åland

Högskolan på Åland

Neptunigatan 17
AX-22111 Mariehamn