AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Merikapteeni (AMK) | merenkulku | päivätoteutus

Pituus
2–4,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2–4,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Merikapteeni (AMK) | merenkulku | päivätoteutus

Laajenna vahtiperämiehen koulutuksesi merikapteeni (AMK) -tutkinnoksi.

Vahtiperämiehestä Merikapteeniksi –koulutus on tarkoitettu jo vahtiperämiehen koulutuksen suorittaneille ja henkilöille, joilla on pätevyyskirja ja jotka haluavat suorittaa merikapteenin AMK-tutkinnon.

Kouluttaudu nykyaikaisen aluksen toimintaympäristön hallitsevaksi merenkulkijaksi maailmanlaajuiseen meriliikenteeseen. Xamkin merikapteenikoulutuksen vahvuuksia ovat johtamiseen ja meriturvallisuuteen liittyvä asiantuntijaosaaminen sekä laadukkaat oppimisympäristöt. Muita koulutuksen ja tutkimuksen erikoisosaamisalojamme ovat säiliöalustoiminnot sekä meriympäristönsuojelu. Koulutuksemme on Traficomin auditoima ja se toteutetaan kansainvälisten sopimusten vaatimusten sekä ohjeiden mukaisesti. 

Merikapteeni (AMK) -tutkinnon suoritettuasi voit toimia aluksilla pätevyyskirjan tason mukaan perämiehenä, yliperämiehenä tai päällikkönä rajoittamattomassa liikenteessä sekä maaorganisaatioiden erilaisissa hallinto- ja koulutustehtävissä.  

Xamkin merikapteenin koulutus täyttää kansainvälisen STCW-sopimuksen (Standards of Training, Certification, and Watchkeeping) vaatimukset. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2025

  • Lähiopetus
  • Kotka
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Merikapteeni (AMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 10 700 euroa / lukuvuosi. Lisätietoja löydät Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilta sivuilta.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 10 700 euros/academic year. More information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Merikapteeni (AMK) | merenkulku | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu