Näyttää 1-20 koulutusta 90 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
  • = Mukana kevään yhteishaussa
Näyttää 1-20 koulutusta 90 tuloksesta
1
2
3
4
5

Koulutukset

Johtamisen ja organiaatioiden tieteenalan ammattikorkeakouluopintojen tarkoitus on tarjota tiedollista pohjaa yrityksen liiketoiminnan luomiseen, suuntaamiseen ja kehittämiseen sekä ihmisten johtamiseen.

Jos haluat työskennellä henkilöstökysymysten parissa, voi henkilöstöammattilaisen koulutus olla sinua varten. Usein työhön sisältää myös työympäristön kehittämistä, muun muassa organisaation ja tilojen kehittämisen ja muutosjohtamisen muodossa.

Johtaminen, organisaatiot ja henkilöstö

Työelämässä selviäminen edellyttää toimintaympäristöjen ja toimialojen ymmärtämistä ja vahvaa liiketoimintaosaamista. Ammatillisen osaamisen rinnalla tarvitaan myös itsetuntemusta, luovuutta, ihmissuhdetaitoja sekä johtajuus- ja ryhmätyöskentelytaitoja. Johtamisen opinnot tarjoavat valmiuksia mm.

  • Uuden liiketoiminnan luomiseen, yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen
  • Kehittämisprosessien ja projektien johtamiseen
  • Henkilöstöammattilaisen tehtäviin
  • Tehtäviin kansainvälisissä toimintaympäristöissä
  • Monenlaisiin asiantuntija- ja yleisjohdon tehtäviin sekä pienissä että suurissa yrityksissä ja julkisorganisaatioissa.

Henkilöstöhallintoon liittyviä koulutuksia löytyy tänä päivänä melkein kaikissa koulutusmuodoissa. Voit valita itsellesi sopivan koulutuksen ammattikorkeakoulujen lisäksi esimerkiksi kansanopistossa tai voit halutettasi kouluttautua vaikkapa etäopiskelun avulla. Koulutukset vaihtelevat sekä pituudeltaan että sisällöltään.

Yliopistoissa ja korkeakouluissa organisaatioiden ja johtamisen pääaineopinnot avaavat lukuisia ovia työelämään esimerkiksi henkilöstötoimen tehtäviin, koulutus-, kehittämis- ja tutkimustehtäviin, erityyppisiin liikkeenjohdon konsultointitehtäviin sekä kotimaisiin että kansainvälisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin.

Henkilöstöalan monipuolisuudesta kertoo se, että henkilöstöammattilaisen tehtävänimike voi olla henkilöstöpäällikkö, HR Manager, henkilöstön kehittämispäällikkö, koulutussuunnittelija, Competence Manager, henkilöstöassistentti, Personnel Administrator, henkilöstökonsultti, Head Hunter yms.

Tulevaisuus

Henkilöstö ja työympäristö aiheena on hyvin ajankohtainen ja henkilöstö on saavuttanut strategisen roolin yrityksen toiminnassa. Tämä kertoo myös alan osaajien tarpeesta. Yrityksen johtamisessa korostuvat nykyään kyvykkyydet, jotka edistävät onnistunutta henkilöstövoimavarojen kehittämistä ja käyttöä. Vuorovaikutustaidot, tiimien johtaminen ja henkilöstön sitoutuminen organisaatiossa ovat tulevaisuudessakin edellytyksiä menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Onnea opintoihisi!

Vertaile koulutuksia