Ylemmät AMK-tutkinnot

Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla | YAMK | monimuotototeutus

Laurea-ammattikorkeakoulu, paikassa Vantaa
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla | YAMK | monimuotototeutus

Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla

Kou­lu­tuk­sen sisältö

Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla -koulutuksessa kehityt työhyvinvoinnin johtamisen ja kehittämisen asiantuntijaksi. Oleellista asiantuntijaksi kehittymisessä on monipuolinen analyyttinen osaaminen työelämän muutoksen ja mielen hyvinvoinnin välisestä suhteesta. Tutkimuksellinen kehittämisosaaminen, henkilöstöjohtamisen juridinen osaaminen sekä henkilöstöjohtamisen eettisten kysymysten käsittelytaidot ovat keskeisiä koulutuksen osaamistavoitteita. Valmentavassa johtamisotteessa kiteytyvät monet työhyvinvoinnin johtamisen kannalta keskeiset periaatteet, joita tarkastellaan ja arvioidaan analyyttisesti ja rakentavan kriittisesti.

Koulutuksen ydinsisältöinä on kehittää työhyvinvointia edistävää johtamiskulttuuria ja toimintatapoja työelämässä. Koulutuksessa korostuvat vuorovaikutuksellinen ja dialoginen oppiminen sekä reflektiivinen ilmiöiden tarkastelu.

Ydinopintojen lisäksi opiskelija kehittää osaamistaan vapaasti valittavilla, täydentävän osaamisen opinnoilla omien tavoitteidensa mukaisesti. Täydentävän osaamisen opintoihin kuuluu opintoja muun muassa tutkimus- ja kehittämisosaamisen, johtamisosaamisen, liiketoimintaosaamisen, kestävän kehityksen, digitaalisten palvelujen suunnittelun ja muotoiluajattelun aihepiireistä.

Kou­lu­tuk­sen antama pätevyys ja ura­mah­dol­li­suu­det

Tutkinto antaa kelpoisuuden hakeutua tehtäviin, joissa vaatimuksena on ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä työhyvinvoinnin johtamisen ja kehittämisen tehtävissä julkisella, yksityisellä ja kolmannella sektorilla.

Opintojen rakenne

Tutkinto koostuu pakollisista ydinosaamisen opinnoista (30 opintopistettä), vapaasti valittavista täydentävän osaamisen opinnoista (30 opintopistettä) sekä opinnäytetyöstä (30 opintopistettä). Tutkinnon suorittaminen kestää keskimäärin 1,5-2,5 vuotta.

  • Ydinosaamisen opinnot 30 op
  • Täydentävän osaamisen opinnot 30 op
  • Opinnäytetyö 30op

To­teu­tus­ta­pa

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina. Opintoihin sisältyy lähiopetuspäiviä, itsenäistä työskentelyä, pienryhmätyöskentelyä, virtuaaliopintoja sekä työelämään kiinnittyviä kehittämistehtäviä. Opinnot on mahdollista suorittaa työn ohessa, mutta opintovapaa voi helpottaa opintojen toteuttamista. Ydinosaamisen opinnoista noin puolet järjestetään lähiopetuksena kampuksella ja puolet etäopetuksena.  

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2025

  • Monimuotototeutus
  • Vantaa
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutukseen voi hakea sairaanhoitaja (AMK), terveydenhoitaja (AMK), fysioterapeutti (AMK), sosionomi (AMK) tai kuntoutuksen ohjaaja (AMK) -tutkinnoilla.

Soveltuvan tutkinnon lisäksi vaaditaan kahden vuoden soveltuva työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK-tutkinto

Sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), fysioterapeutti (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK), Master of Health Care/Master of Social Services

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työhyvinvoinnin johtaminen sosiaali- ja terveysalalla | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Laurea Twitterissä ja Facebookissa

Laurea-ammattikorkeakoulu
Ratatie 22
01300 Vantaa

Laurea-ammattikorkeakoulu

Laurea-ammattikorkeakoulu on Uudellamaalla sijaitsevat ammattikorkeakoulu, jolla on kuusi kampusta: Tikkurila, Hyvinkää, Lohja, Porvoo sekä Leppävaara ja Otaniemi Espoossa. Kampuksilla opiskelee yhteensä lähes 10 000 opiskelijaa 20 AMK-koulutuksessa – 13 suomeksi ja 7 englanniksi sekä 17 YAMK-koulutuksessa – 17 suomeksi ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Laurea-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu