Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (YAMK)

Haaga-Helia
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Helsinki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Video

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (YAMK)

Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus antaa valmiudet työskennellä vaativissa asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä palvelualoilla, esimerkiksi matkailu-, hotelli- ja ravintolaliiketoiminnassa. Koulutus sopii restonomin (amk), tradenomin (amk) tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneelle henkilölle, joka työskentelee palveluliiketoiminnan piirissä.

Koulutuksen jälkeen valmistuneet pystyvät esimerkiksi kehittämään kilpailukykyisiä palvelutuotteita ja -konsepteja, toteuttamaan muutoshankkeita sekä käyttämään uusia työkaluja ja -menetelmiä liiketoiminnan kehittämisessä.

Opinnoissa opiskelija kehittää vaativassa asiantuntija- ja kehitystyössä edellytettävää ydinosaamista sekä opiskelijan valitsemaan suuntautumiseen liittyvää syventävää osaamista. Opinnot vahvistavat opiskelijoiden kykyä soveltaa uutta tutkimustietoa omaan toimintaympäristöönsä.

Ydinosaamisen opinnot keskittyvät tutkimus- ja kehittämistaitoihin sekä osaamisiin, joita tarvitaan kehityshankkeissa ja muutosjohtamisessa. Opinnot vahvistavat opiskelijan analyyttistä ja kriittistä ajattelua sekä ongelmanratkaisutaitoja. Syventävää osaamista edistävät suuntautumisopinnot keskittyvät palveluliiketoiminnan kehittämiseen ja johtamiseen liittyviin taitoihin ja osaamisiin.

Suuntaututumisvaihtoehdot

Opiskelija rakentaa opintojen sisällön huomioiden omat osaamistarpeensa ja tavoitteensa. Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Tutustu ja valitse oma suuntautumisesi alla olevista vaihtoehdoista.

  • Elämystalous ja palveluiden kehittäminen
  • Myynnin ja asiakaskokemuksen johtaminen
  • Yrittäjämäinen liiketoiminnan kehittäminen
  • Johtajuus ja henkilöstövoimavarat
  • Strateginen ajattelu ja johtaminen
  • Viestinnän ja markkinoinnin johtaminen
  • Digitaalisen liiketoiminnan mahdollisuudet

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (ylempi AMK), Master of Hospitality Management

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Haaga-Helia Twitterissä ja Facebookissa

Haaga-Helia

» Haaga-Helia somessa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Haluatko olla oman alasi asiantuntija? Haaga-helia tuntee elinkeinoelämän tarpeet ja muutokset – koulutuksesi vastaa ajankohtaisiin haasteisiin. Valmistut edelläkävijäksi, joka sekä hallitsee käytännön taidot että ymmärtää...


Lue lisää oppilaitoksesta Haaga-Helia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Haaga-Helia

Ratapihantie 13
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.haaga-helia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Palveluliiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen koulutus (YAMK) täytä seuraavat tiedot: