Ylemmät AMK-tutkinnot

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuotototeutus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk, paikassa Mikkeli (+1 sijaintia)
Pituus
2–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Ei tiedossa (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2–2,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Ei tiedossa (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Ei tiedossa
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen YAMK-opinnot suoritettuasi tunnet sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristön keskeisiä muutoksia ja ymmärrät niiden yhteydet hyvinvointi- ja terveyspolitiikan linjauksiin. Osaat soveltaa tätä tietoa sosiaali- ja terveysalan johtamisessa ja kehittämisessä.

YAMK-tutkinnon suoritettuasi osaat työskennellä monialaisissa verkostoissa sekä koordinoida ja johtaa kehittämistyötä työyhteisöissä. Osaat toimia lähijohtamisen tehtävissä tavoitteellisesti ja tuloksellisesti. Saat valmiuksia muutosten ja uudistumisen johtamiseen.

Lisäksi hallitset tutkivaan kehittämiseen ja palvelujen arviointiin liittyvät käsitteet, prosessit ja lähestymistavat. Osaat uudistaa asiakaslähtöisiä palveluja osana strategista johtamista.

Työelämässä

YAMK-opinnot suoritettuasi voit työskennellä sosiaali- ja terveysalan organisaatioissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä.

Voit toimia lähijohtajana kuten esimerkiksi esihenkilönä, osastonhoitajana, tiimipäällikkönä, palvelupäällikkönä, tiimivastaavana, toiminnanjohtajana järjestöissä tai asiantuntijana erilaisissa projekteissa ja kehittämistehtävissä.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto tuottaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin ja tehtäviin kuin yliopistossa suoritettu vastaava ylempi korkeakoulututkinto.

Sosiaalityöntekijän tehtävään vaaditaan kuitenkin ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu pääaineopinnot tai pääainetta vastaavat yliopistolliset opinnot sosiaalityössä.

Huomioithan lisäksi myös, että päiväkodin johtajan tehtävään vaaditaan kasvatustieteen maisterin tutkinto, varhaiskasvatuslain (13.7.2018/540, 26 ja 27 §) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus sekä riittävä johtamistaito.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Ei tiedossa

  • Monimuotototeutus
  • Mikkeli
  • Hakuaika: Ei tiedossa

Ei tiedossa

  • Monimuotototeutus
  • Savonlinna
  • Hakuaika: Ei tiedossa

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (YAMK), fysioterapeutti (YAMK), geronomi (YAMK), jalkaterapeutti (YAMK), naprapaatti (YAMK), sairaanhoitaja (YAMK), sosionomi (YAMK), terveydenhoitaja (YAMK)

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu