AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Kemiantekniikan koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Kemiantekniikan koulutus | monimuotototeutus

Kemiantekniikan koulutus | insinööri

Kemiantekniikan monimuotokoulutuksen tavoitteena on tuottaa osaajia kemian ja terveysteknologian laitteiden suunnitteluun, rakentamiseen, huoltoon ja ylläpitoon. Koulutus yhdistää kemiantekniikkaa ja ICT-alaa uudella tavalla, huomioiden kehittämisessä myös liiketalouden mahdollisuudet.

Valmistuvalla insinöörillä on valmiudet laitteiden toimintaperiaatteen ymmärtämiseen sekä kemiallisen mittauksen että elektroniikan ja tietotekniikan soveltamisen kannalta. Lisäksi hän tuntee mittauksen lopputulokseen vaikuttavat tekijät ja hänellä on osaamista elektroniikasta, kemian laitetekniikasta, mittaamisesta, säädöstä ja tietotekniikasta. Valmistuvana insinöörinä voi työpaikkanasi olla esimerkiksi lääke- ja diagnostiikkateollisuus, elintarviketeollisuus tai vaikkapa öljynjalostamo. Koulutuksessa saamiasi valmiuksia ja osaamista voit soveltaa myös muille aloille, joissa tarvitaan mittausteknistä osaamista, esimerkiksi ympäristömittaukset.

Kemiantekniikan koulutuksen sisältö

Monimuotokoulutuksessa voit opiskella joustavasti myös työn ohella. Opiskelu tapahtuu pääasiassa verkko-opiskeluna, itsenäisenä työskentelynä sekä erilaisina ryhmä- ja projektitöinä. Itsenäistä opiskelua tukee lähiopetus. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-3 päivänä kuukaudessa.

Koulutuksen perustana ovat luonnontieteet: matematiikka, kemia, fysiikka ja tietotekniikka. Näitä opiskelet erityisesti kahtena ensimmäisenä opintovuotena. Ensimmäisenä vuotena opiskelet myös prosessitekniikan perusteita. Toisena ja kolmantena opiskeluvuotena luot pohjaa monipuoliselle laitetuntemukselle opiskelemalla mm. elektroniikkaa, sensoritekniikkaa, analyysimenetelmiä sekä sähkö- ja automaatiotekniikkaa. Opintojen neljäntenä vuotena syvennät osaamistasi mm. harjoitteluilla ja opinnäytetyöllä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu