AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Hoitotyön asiantuntijaksi

Yhdellä tutkinnolla sinun on mahdollisuus työllistyä kymmeniin erilaisiin työtehtäviin terveydenhuollossa sairaanhoitajana. Tämä on ala, jossa on töitä nyt ja tulevaisuudessa!

Kiinnostaako sinua työskentely tulevaisuudessa hoitoalalla eri- ikäisten ihmisten, lasten, nuorten, perheiden, aikuisten, ikäihmisten kanssa? Sairaanhoitajan työympäristöinä voivat yhtä hyvin olla sairaalat ja terveyskeskukset kuin yksityiset yritykset sekä kansainväliset järjestöt. TAMKin sairaanhoitajaopinnoissa voit viimeisenä opiskeluvuotenasi suunnata uraasi ja syventää osaamistasi valitsemallasi hoitotyön alueella. Tällä varmistetaan osaaminen, jota työnantajatkin arvostavat.

Sairaanhoitajana osaat tukea terveyttä ja hyvinvointia, ennaltaehkäistä sairauksia sekä hoitaa eri tavoin sairastuneita. Sinulla on kykyä ja halua toimia ihmisten kanssa. Opintojen aikana hankit valmiuksia toimia niin itsenäisesti sairaanhoitajana kuin hoitotyön asiantuntijana moniammatillisessa tiimissä. Sairaanhoitajan ammatissa yhdistyvät vuorovaikutustaidot, kädentaidot, digitaaliset taidot ja vahva teoreettinen osaaminen.

Työ edellyttää oma-aloitteellisuutta, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan potilaan hoitotyötä yhdessä potilaan ja hänen läheistensä kanssa. Sairaanhoitajan työssä tarvitaan tahtoa ja taitoa toisten auttamiseen ja hoitamiseen.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu