Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Joensuu

Alkavat koulutukset
Joensuu
Syksy

Joensuu
Kevät
Koulutuskuvaus Hakeminen Tutkinto / todistus Karelia-ammattikorkeakoulu Yhteystiedot Ota yhteyttä Sairaanhoitaja (AMK)

Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Väestön ikääntyminen näkyy suoraan sosiaali- ja terveyspalveluiden kasvuna. Hoitotyö on yhä kokonaisvaltaisempaa, ja asiakkaiden fyysisten tarpeiden ohella on huomioitava myös psyykkiset, sosiaaliset ja henkiset tarpeet. Merkittävä osa hoitotyöstä on ennaltaehkäisevää ja terveyttä edistävää toimintaa.

Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuvien sairaanhoitajien työllistymisnäkymät ovat erittäin hyvät ja monipuoliset. 

Sairaanhoitajaopinnoissa opit monipuolisen tietoperustan lisäksi ihmissuhdetaitoja. Opit myös organisointi- ja ongelmanratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Opinnoissa korostuvat hyvä työmoraali sekä eettiset ja ammatilliset päätöksentekotaidot. Opinnoissa pääset opiskelemaan Simula-simulaatioympäristössä ja sinulla on mahdolllisuus suorittaa opintojaksoja tai harjoittelua myös Voimala-oppimisympäristössä. 

Sairaanhoitaja työelämässä

Koulutus mahdollistaa työskentelyn monenlaisissa toimintaympäristöissä: sairaaloissa, terveyskeskuksissa, poliklinikoilla, vuodeosastoilla, hoitokodeissa, verkkohoitotyössä, terveysalan järjestöissä tai omassa yrityksessä. 

Sairaanhoitajan itsenäinen työ, kuten vastaanottotoiminta ja kotiin vietävä hoitotyö, lisääntyvät tulevaisuudessa entisestään. 

Sairaanhoitajan työ- ja ammattinimikkeitä voivat olla muun muassa sairaanhoitaja, kehittämis-, koulutus- ja suunnitteluasiantuntija, projektiasiantuntija tai -päällikkö, terveyssuunnittelija, lääke-edustaja, tutkimushoitaja, palveluohjaaja ja e-ammattilainen. 

Sairaanhoitajan tutkinto mahdollistaa työskentelyn eri puolilla maailmaa ja ilman lisäkoulutusta EU-alueella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sairaanhoitaja (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: