Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5-3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Etätoteutus
Verkossa
Ylemmät AMK-tutkinnot
Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK) / Savonia-ammattikorkeakoulu

Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK)

Haluatko oppia tarkastelemaan myönteisen kestävän tulevaisuuden kokonaiskuvaa yli vallitsevien ja perinteisten näkökulmien?

Savonian kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK) -tutkinto-ohjelman keskeisiä teemoja ovat taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen ja kulttuurisen kestävyyden ulottuvuudet, kestävän kehityksen kansallinen ja globaali viitekehys, sekä vastuullisuus ja turvallisuus. Lisäksi saat valmiuksia tulevaisuuden muotoiluun, kestävän kehityksen muutoksen johtamiseen ja laajan kehittämisprojektin toteuttamiseen. Voit valita myös muita henkilökohtaista osaamisprofiiliasi täydentäviä ja kestävyysosaamista tukevia opintoja.

Koulutus toteutetaan eri alojen asiantuntijoiden johdolla ja opintoihin sisältyy monialaista tiimityöskentelyä. Opiskelijat edustavat eri osaamistaustoja. Vertaisoppiminen ja aiemman osaamisen hyödyntäminen kietoutuvat uuden oppimiseen ja soveltamiseen käytäntöön tiimityönä toteutettavien projektiopintojen aikana.

Koulutuksen sisältö

YAMK-koulutuksessa vahvistat osaamistasi vihreästä siirtymästä, kestävästä kasvusta, ekososiaalisesta hyvinvoinnista ja inhimillisestä turvallisuudesta. Tutkinto tuottaa tulevaisuuden työelämän edellyttämää tietoa kestävästä kehityksestä ja käytännön osaamista vastuullisesta vaikuttamisesta.

Tämä tutkinto antaa erityisesti valmiuksia:

  • vaikuttaa yksilö-, yhteisö- ja organisaatiotasolla kestävän tulevaisuuden rakentamiseen
  • vastuullisten valintojen ja päätöksien tekemiseen sekä vastuullisten liiketoimintamallien kehittämiseen
  • inhimillisen turvallisuuden edistämiseen
  • tulevaisuuden muotoiluun ja kestävän kehityksen muutoksen johtamiseen
  • laajan kestävän kehityksen projektin toteuttamiseen

Opinnot on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa. Koulutus sisältää asiantuntijuutta laajentavia, tiimeissä tehtäviä projektiopintoja ja itsenäisesti tehtäviä henkilökohtaista osaamista syventäviä opintoja. Opinnot toteutetaan pääosin verkossa, joten opiskelu onnistuu kotipaikkakunnasta riippumatta. Opintojen aikana on mahdollisuus muutaman kerran tavata toisia opiskelijoita intensiivipäivissä kampuksella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kestävän tulevaisuuden asiantuntija (YAMK) täytä seuraavat tiedot: